EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

featured

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik  Şube Müdürlüğü tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü öncesi farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikle, down sendromlu çocuklar bir günlüğüne de olsa polis olmanın keyfini çıkarttı.

Etkinlik kapsamında polis kıyafetleri giyen çocuklar, öğretmenleri ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğü binasını ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, makamını çocuklara devrederek bol bol fotoğraf çektirdi.  Vali Bilal Şentürk’ün de katılımıyla Polisevi’nde düzenlenen  öğlen yemeği programında da öğretmenlerinden çocuklar hakkında bilgi alan Vali Şentürk, öğrencilere özel ilgi gösterdi.

Anlamlı program sonrası açıklama yapan Vali Şentürk, “Toplumda her anlamda desteğe ihtiyaç duyan herkesle devlet olarak ilgileniyoruz. Emniyet teşkilatımız da tüm birimleriyle çok hassas bir şekilde çalışıyor. Sosyal sorumluluğun gerektirdiği her alanda varız. Tabi ki kamu kurumlarımız, STK’larımız, eğitim kurumlarımızla hep beraber özel destek ihtiyacı olanların elinden tutmamız gerekir ki bu işi taşınabilir hale getirelim. Yükleri taşınamayacak halden çıkartmanın yolu onları paylaşmaktır. Bu kapsamda da Emniyet teşkilatımızın güzel bir yemeği oldu. Biz de çocuklarımızla beraber olduk, beraber yemek yedik. Polis motosikletleri üzerinde özel kıyafetleriyle pek çok gencin heves ettiği duyguları onlar Emniyet teşkilatımızın bu güzel uygulamasıyla yaşamış oldular. Kendilerine her zaman başarılar diliyoruz.”dedi.

 

 



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir