WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE MEHMET AKTAŞ ATANDI

Bu haber 18 Temmuz 2019 - 14:29 'de eklendi ve 3.899 kez görüntülendi.

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ CELAL UZUNKAYA GÖREVİNDEN ALINARAK, YERİNE ŞIRNAK VALİSİ MEHMET AKTAŞ ATANDI. MEHMET AKTAŞ ŞIRNAK’TAN ÖNCE KARABÜK VALİLİĞİ GÖREVİNİ SÜRDÜRMÜŞTÜ.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Karara göre, Emniyet Genel Müdürlüğü görevine Şırnak Valisi Mehmet Aktaş atandı.

Mehmet Aktaş’tan boşalan Şırnak Valiliğine, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Valiliğine ise bir dönem Hakkari Belediye Başkan vekilliği görevini de yürüten Hakkari Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim atandı.

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya İçişleri Bakanlığı emrinde Bakanlık Müşavirliğinde görevlendirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Aktaş, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Aksaray’ın Gülağaç, Malatya’nın Kuluncak, Muş’un Hasköy, Düzce’nin Cumayeri ve Rize’nin Çayeli ilçelerinde kaymakamlık görevinde bulunan Mehmet  Aktaş, 2010-2014 yıllarında İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünde sırasıyla Şube Müdürü, Daire Başkanı olarak görev aldı.

Daha sonra İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı görevine getirilen Aktaş, 2016’da Karabük Valiliği ardından da 2017’de Şırnak Valiliği yaptı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.