Kapaklı Gazetesi - Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için bir minibüs yardım malzemesi ve bir miktar para toplayan bölgedeki emlakçılar, Kapaklı Belediyesi önünde düzenlenen törenle minibüsü yolcu etti.

Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için tüm Türkiye kenetlendi. 81 il ve ilçelerinden depremzedelere yardım yağarken, Kapaklı ve civar ilçelerdeki emlakçılar da elini taşın altına koydu. Bir minibüs dolusu yardım malzemesi ve bir miktar para toparlayan emlakçılar, Elazığ ve Malatya’ya ulaştırmak üzere Kapaklı Belediyesi önünden minibüsü yolcu etti.

‘’TÜM KAPAKLI ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Yardım dolu minibüsü uğurlamaya Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de katılım sağladı. Emlakçıların anlamlı bir organizasyon gerçekleştirdiğini dile getiren Çetin, ‘’ Duyarlılığınız için tüm Kapaklı halkı adına teşekkür ediyoruz. Bizim hem dualarımızı hem selamlarımızı iletirseniz seviniriz.’’ dedi.

‘’HEPİNİZİN SELAMINI İLETECEĞİZ’’

Kapaklı – Çerkezköy – Saray emlakçıları adına söz alan İlhan Turhan da, Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e ve meslektaşlarına duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. Depremzede vatandaşların yaralarını sarmak istediklerini dile getiren Turhan, ‘’Malatya ve Elazığ’daki vatandaşlarımıza en azından yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. İnşallah hepinizin selamını, duasını oradaki depremzede kardeşlerimize ileteceğiz.’’ Şeklinde konuştu.