AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Süfyan Emiroğlu, tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Emiroğlu, "Afşin'imizin ve Kahramanmaraş'ın problemlerini yakından biliyorum."dedi.
Afşin Öğretmen Evinde düzenlenen yemeğe, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, belediye meclis üyeleri, Ak Parti ilçe Teşkilatı üyeleri, delegeler, mahalle temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Süfyan Emiroğlu, yemekte yaptığı konuşmayla katılan misafirlere kendini tanıttı. 
Aday Adayı Emiroğlu, "Ben bir Ak Parti bürokratıyım. AK Parti Hükümetimiz beni iki defa genel müdür olarak atadı. AK Parti 13 yıl boyunca ülkemizde çok güzel hizmetlerin altında imzasına attı ve atmaya devam ediyor. AK Parti ülkemiz ve milletimiz için çok büyük bir şans. Bizler elimizden geldiği kadar bu partiye sahip çıkmak zorundayız. Her alanda ciddi şekilde ilerlemeler kaydedildi. Türkiye AK Parti hükümetiyle birlikte huzuru, mutluluğu ve ekonomik açıdan da refahı yakaladı. Artık önümüzü görüyoruz ve ilerisi için planlar yapıyoruz. " dedi.
Afşin için çok güzel projeleri olduğunu belirten Emiroğlu, " Kahramanmaraş ile alakalı olarak çok güzel fikir ve projelerim var. Kahramanmaraş'ın sorunlarıyla alakalı, Afşin'i ve diğer ilçeleri öncelikleyerek neler yapılabilir diye çok çalıştaylar yapıldı. Daha sonra Bakan'larımızın, Bürokratlarımız ve sivil toplum örgütlerimizin katıldığı toplantılarımızda Kahramanmaraş'ın sorunları tek tek sıraya dizildi. Ardından çözüm yolları için benim koordinatörlüğümde Kahramanmaraş Gelişim Stratejisi adı altında kitap yaptık. Burada Afşin dahil Kahramanmaraş'ın tüm ilçelerinin sorunları ve çözüm yolları yer alıyor. Şimdi tespit edilen tüm sorunlarımızın çözümü için çalışıyoruz. Afşin'imizin ve Kahramanmaraş'ın problemlerini yakından bilen birisiyim. Uzun süreden buyana bu noktada çalışmalar yapıyorum. Allah'a çok şükür bulunduğumuz görevlerde ciddi birikimler sağladık. Ben bu birikimlerimizi ve tecrübelerimizi Afşin'imizin hizmetine sunmak istiyorum. Bu düşünce ve hedeflerimizle aday adaylığımızı açıkladık.Bu kapsamda seçim çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Gittiğimiz her yerde olumlu cevaplar alıyoruz ve halımızın desteklerini hissediyoruz. Tüm görüştüğümüz insanlar bir tek şeyden dolayı sitem ediyorlar ve herkesten şunu söylüyor. "Artık Afşin'in bir milletvekili olması lazım, biz bunu istiyoruz" diyorlar. İnşallah bu dönem Afşin'i mecliste temsil edecek bir vekil olacak." diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi