Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın´ın talimatlarıyla başlatılan Suriye Türkmenleri için Kurban Bağışı kampanyasında elde edilen kurbanlar Suriye Türkmen Meclisine teslim edildi.

Emirdağ Belediyesi ekipleri Hatay/Yayladağı ilçesinde bulunan Suriye Türkmen Meclisi tarafından ilgiyle karşılandı. Suriye sınırında bulunan Bayır bucak Türkmendağı´nda mücadele eden 2. Sahil Tümeninin Gazilerini evlerinde ziyaret eden Emirdağ Belediyesi ekipleri, gazilere acil şifalar diledi, Başkan Uğur Serdar Kargın´ın selamlarını iletti.

Şehit kabristanlarını da ziyaret eden Ekip, Şehit yakınlarını da ziyaret ederek, şehit çocuklarıyla da yakından ilgilendi.

Şehit çocuklarının bulunduğu yetim okulunu de ziyaret eden Emirdağ Belediye Ekipleri, buradaki çocukların bayramda acılarını biraz olsun unutturmak adına çeşitli hediyeler verdi.

Emirdağlılar tarafından bağışlanan kurbanların kesilip dağıtılmasının ardından Emirdağ´a dönen ekip, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın´a bir de hediye verdiler.

Emirdağlılar tarafından bağışlanan kurbanlıklar kesilerek, Şehit ailelerine dağıtıldı.

Suriye 2. Sahil Tümeninin Sancağını Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın´a teşekkür olarak gönderen Suriyeli Türkmenler, kurban bağışında bulunan Emirdağlılara da selam ve saygılarını gönderdiler.

Kendisine gönderilen Sancağı alan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Suriye Türkmenlerinin hiç bir zaman yalnız bırakmayacaklarını söyledi.