Eskişehir’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. 



Eskişehir-Ankara çevre yolu 71 Evler kavşağında, Yılmaz Kartal idaresindeki 26 PT 070 plakalı otomobil ile Seydi Sarı idaresindeki özel Belçika plakalı “BUĞRA” adındaki otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler Lokeren’de işadamı Seydi Sarı, Yılmaz Kartal ve ile 26 PT 070 plakalı otomobildeki Ali Kartal hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Lokeren’de yaşayan CONA firmasının sahibi 35 yaşındaki Seydi Sarı Belçika’daki özel aracıyla Eskişehir’de trafik canavarına yenik düştü... 



Kaza Eskişehir-Ankara karayolu 71 Evler kavşağında Yılmaz Kartal idaresindeki 26 PT 070 plakalı otomobil ile Belçikalı işadamı Seydi Sarı'nın kullandığı Belçika plakalı otomobil çarpıştı. 



Kazada Seydi Sarı, Sedat Çoban, Fidase, Fatma, Yılmaz, İkbal, Hayrünisa ve Ali Kartal yaralandı.



Eskişehir’de çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Yılmaz Kartal, kardeşi Ali Kartal ile Seydi Sarı müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan İkbal Kartal'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle etrafa dağılan araçlara ait parçalar, görevliler tarafından toplandı.



Bu arada yaralanan ve sürekli ağlayan 3 yaşındaki Fatma Kartal'ı bir komiser kucağına alıp teselli ederek ambulansın gelmesini bekledi.