Emirdağ'a Bağlı 17 Köye Parke Taşı Yapılacak

Haberler / Güncel

Emirdağ'a Bağlı 17 Köye Parke Taşı Yapılacak

Emirdağ Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından 17 köye 38.500 m2 Beton Kilitli Parke Taşı ve 11.550 metre Beton Bordür ile Yol Düzenlemesi Yapılması İşi için açık ihale yapılacağı duyuruldu. Emirdağ Kaymakamlığı tarafından yapılan bilgilendirmede Emirdağ'a bağlı 17 köy için yapılacak parke taşı ve beton bordür düzenlemesi için firmalara açık ihale yapılacak.

Aşağı Kurudere, Balcam, Beyköy, Çatallı, Ekizce, Emirin, Eşrefli, Karacalar, Karayatak, Kılıçlar, Kılıçlı Kavlaklı, Tez, Türkmen Akören, Toklucak, Yusufağa, Yukarı Kurudere ve Yüreğil Köyleri için alımı yapılacak iş için 30 Ekim 2019 Çarşamba günü saat:16.00'da Emirdğa Kaymakamlığı toplantı salonunda ihale gerçekleştirilecek. Gerekli teknik şartnameler 750 TL karşılığında Emirdağ Kaymakamlığı'ndan temin edilecebilecek. İşin bitiş tarihi ise sözleşme tarihinden itibaren 240 iş günü olarak belirlendi.

  • Güncelleme: 29.10.2019 11:58
  • Okunma: 3613

Yorumlar (6)Yorum Yap

  • Özemirdağlı

    Karayatak köyüne parke iyi olur ama köye giden yol kötü. Pancar ve patates kamyonları yolu bozdu. En azından kıştan önce tamir edilebilir. Teşekkürler..

  • Turan Ayrancı

    Sarıhöyük diye bir yer yok seçim geldimi var oluyor seçim bittimi uydudan siliyorlar

  • Yusuf

    Asaği piribeylide kanalizasyon la bozulan parke yollarimizi ve icmek icin su bulamayişimiza bulsakta her taraftan patliyan su borularina bir care bulsaniz

  • Hulusi Ayrancı

    17 köye hizmet gelmesi çok güzel ancak Davulga ya bağlı Sarıhüyük diye bir köy var, Buraya da biraz hizmet gelse iyi olurdu.

  • Diyar

    Köylere Parke Taşından önce
    Emirdağında sokak lambaları yenilnirken sökülüp yerine takılmayan 5 Senedir bizleri ha bugün ha yarın ha seneye diye oyalayan OEDAŞ Yetkililerine bi Son durumu sorarmınız Sn.Kaymakam Bey.
    Mülki Amir siz olduğunuz için önce size bildirmek istedim.
    Masrafını sokak sakinleri olarak üstleniyoruz yine takmıyorlar.
    Saygılar..

  • FAKI MUSTAFA AKIN

    Adayazı Köyü Parke taşları yapılmadı.Eksik yapıldı.Tamamlanamazmıydı.Yolun yarısı yapıldı.Yarısı yapılmadı.Dikkate alınırsa seviniriz.