Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın talimatıyla ilçedeki cadde ve sokaklar Türk Bayraklarıyla donatılıyor.

Şehri bayraklarla donatmaya Eskişehir yolundan başlayan Belediye ekipleri, tüm cadde ve sokakların bayraklarla donatılmasına kadar çalışmalarına devam edecek.

 

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulduğu şu günlerde Emirdağ Belediyesi tarafından yapılan çalışma vatandaşların takdirini topladı.

 

Ülkemizde yaşanan darbe girişiminin hiç bir şekilde kabul edilir bir tarafının bulunmadığını belirten Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, "Bu olaylara karışan veya destek veren kim olursa olsun cezasız kalmayacağına inanıyorum. Darbe girişiminde bulunanların cemaat bağlantıları ne olarak ortaya konulmuştur. Bu vatan hainlerinin sadece cemaat bağlantıları değil, siyasi bağlantılarının da ortaya çıkarılması gerektiğine inanıyorum. Bu olaylarda sağduyulu davranarak demokrasiye sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza da minnetlerimi sunuyorum" dedi.

 

Başkan Kargın, ilçede başlatılan bayrak asma çalışmalarının, ilçeye giriş çıkışlarından başlayarak tüm cadde ve sokaklarında devam edeceğini kaydetti.

 

Emirdağ Belediyesi tarafından başlatılan bayrak asma çalışmalarına vatandaşlar da evlerine ve işyerlerine bayrak asarak destek veriyor.