Emine Bulut'un annesinden çekim yapanlara: Yazıklar olsun onlara

Emine Bulut'un annesinden çekim yapanlara: Yazıklar olsun onlara

Kırıkkale'de eski kocası tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde vahşice katledilen Emine Bulut'un annesi Fadime Bulut konuştu. Bulut, saldırıya müdahale etmek yerine çekim yapanlara "Oradakiler hiçbir şey alıp atmadı kafasına. Yazıklar olsun onlara. Issız yer olsaydı tamam da en kalabalık yer. Kadınlar böyle kesilip kesilip de atılmasın" sözleriyle tepki gösterdi.

Kırıkkale'de ayrıldığı eski eşi Fedai Baran (43) tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde bıçaklanarak katledilen Emine Bulut'un (38) annesi Fadime Bulut "Yazıklar olsun onlara. Issız yer olsaydı tamam da en kalabalık yer" dedi.

"ÇOCUK ÇIRPINIRKEN SEYREDİYORLAR"

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, dün akşam Emine Bulut'un baba ocağını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bulut'un annesi Fadime Bulut, gözyaşlarına boğuldu.

Anne Bulut, kızının kanlar içinde çekilen görüntüsü sırasında müdahale edilmediğini söyleyerek "O çocuk (Emine Bulut) orada çırpınırken nasıl oluyor da onlar, bu çekimi yapar. O çocuğu oradan nasıl kurtaramıyorlar. Oradakiler hiçbir şey alıp atmadı kafasına. Benim 4 çocuğum var onlar oraya girerdi. Onların da anası, babası ailesi var. Yazıklar olsun onlara. Issız yer olsaydı tamam da en kalabalık yer. Kadınlar böyle kesilip kesilip de atılmasın.

Oradaki mahkûmlar da gerekeni yapar inşallah. Bir babalık duygusu yaşamış, 10 sene sonra da nasıl gelmiş de annesini böyle etmiş. 'Ambulansı arayın' diyor 10 yaşındaki çocuk. Bunlar çekim yapıyor 'Anneanne onlar çekim yapıyor' diyor" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

18 Ağustos günü, Menderes Caddesi'ndeki lokantanın önünde, Makine ve Kimya Endüstri'de güvenlik görevlisi olarak çalışan Fedai Varan, 6 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut ve 10 yaşındaki kızı F.B.B. ile karşılaşmıştı.

Varan, eski eşi ve kızını lokantaya sokmuş daha sonra Bulut'u kızının gözleri önünde bıçaklayarak öldürmüştü. Kaçan Varan ise polis ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Emine Bulut'un, olay yerinde kanlar içinde çekilen görüntüsü infiale yol açmıştı. Kanlar içinde ayakta durmakta zorlanan Emine Bulut'un "Ben ölmek istemiyorum" diyerek feryat etmiş, kızı F.B.B.'nin de "Anne lütfen ölme" diye yalvardığı video, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

KIRIKKALE/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN