Mustafa Sandal’dan boşanır boşanmaz Sadettin Saran’la aşk yaşayan Emina Jahovic, pişman oldu

10 yıllık eşi Mustafa Sandal’dan boşanır boşanmaz Sadettin Saran’la aşk yaşayan Emina Jahovic, pişman. Saran’dan ayrılan Jahovic, “Keşke yeni ilişki için acele davranmasaydım” itirafı yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2019 Güncelleme 18 Şubat 2019, 07:59
Mustafa Sandal’dan boşanır boşanmaz Sadettin Saran’la aşk yaşayan Emina Jahovic, pişman oldu

İÇİNDEKİLER

Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitirdikten bir ay sonra gönlünü iş adamı Sadettin Saran'a kaptıran Emina Jahovic, bin pişman… Saran'la jet hızıyla başlayan aşkı 7 ay sonra biten Sırp şarkıcı, geçtiğimiz günlerde ülkesindeki Svet dergisine içini döktü. Kendisinden 18 yaş büyük adamıyla hayat görüşleri farklı olduğu için ayrıldıklarını belirten 37 yaşındaki iki çocuk annesi Jahovic, ekledi:

"Zaten biten bir evliliğin üzerine çok çabuk yeni bir ilişkiye başlamak doğru değildi. Her şey çok hızlı gelişti. Ama artık özgür bir kadınım. Kendimi sadece işime ve çocuklarıma adadım."

Jahovic'in bu açıklaması; Musti'nin geçtiğimiz yaz Ceren Hindistan'la yazışmaları ortaya çıkınca sarf ettiği şu sözleri akıllara getirdi: "Benim için yeni biten evliliğin ardından bu kadar çabuk, yeni ve ciddi bir ilişkiye başlamak zor!" Eski eşinin söylediklerine aylar sonra hak veren Jahovic'in yaptığı bu açıklama ise "Son pişmanlık neye yarar?" dedirtti.



MUSTİ HAKLI ÇIKTI
Mustafa Sandal, boşanma sonrası adı Ceren Hindistan'la anılınca "Yeni aşk için erken" demişti. Saran'la aşk yaşadığına pişman olan Emina, eski eşine hak verdi.