Emel’de Gümüşhane dedi

Türkiye Bayranlar Voleybol 2. Ligine yükselmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Gümüşhane Gençlerbirliği, orta oyuncu Maral Aktaş’ın ardından tecrübeli smaçör Emel Demirkol ile de anlaştı.

Emel’de Gümüşhane dedi
Türkiye Bayranlar Voleybol 2. Ligine yükselmesinin ardından  transfer çalışmalarına hız veren Gümüşhane Gençlerbirliği, orta oyuncu Maral Aktaş’ın ardından tecrübeli smaçör Emel Demirkol ile de anlaştı.

İstanbul’da gerçekleşen görüşmenin ardından sözleşmeye imza atan Emel yaptığı açıklamada voleybolun çok sevildiği bir şehirde coşkulu bir taraftar gurubu önünde  oynamanın kendisini için mutluluk verici olacağını belirterek, “İnşallah  başarılı bir sezon geçirerek play off hedefimize ulaşacağız” dedi.

Kulüp başkanı Nizamettin Yılmazer de play off hedefi doğrultusunda iyi bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirterek Emel’in Türk voleybol camiasının yakından tanıdığı, kaliteli bir oyuncu olduğunu, tecrübesinden yararlanacağını, takıma ve Gümüşhane’ye hayırlı olmasını diledi.

1,83 boyunda ve 1985 doğumlu olan tecrübeli oyuncu Eczacıbaşı, Fenerbahçe, Yalova Belediyesi, Şişli Belediyesi, Konya Selçuk Üniversitesi, Çanakkale Belediyesi, Salihli Belediyesi, İzmit Değirmendere, Tireboluspor, AtaşehirBelediyesi, Bolu Belediyesı, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve son olarakta Ordu Telekom'da oynadı. Emel smaçör ve libero mevkilerinde oynuyor.
Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2015, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER