Son dakika... Emekli maaşları ödendi mi? Emeklinin maaşı hesaplara yatırıldı mı?

Maaş ödeme günleri 18-25 Ağustos’a denk gelen SSK ve Bağ-Kur emekli paraları hesaplarına yatırıldı mı? Maaşlar ATM’lerden çekilebilecek. Peki maaşlar hangi günlerde hesaplarda olacak? İşte maaş günlerine göre emekli maaşlarının ödeneceği tarihler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2018 Güncelleme 18 Ağustos 2018, 02:40
Son dakika... Emekli maaşları ödendi mi? Emeklinin maaşı hesaplara yatırıldı mı?

İÇİNDEKİLER

Tüm emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri tamamlanırken, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş ödemeleri başladı. Dün maaş ödeme günü ayın 17'sine denk gelenler ödemelerini aldı. Bugün de maaş ödeme günleri 18-25 Ağustos tarihleri arasına denk gelenlerin paraları hesaplarına yatırıldı. Bu emekliler maaşlarını bugünden itibaren ATM'lerden, 20 Ağustos Pazartesi günü ise bankalardan çekebilecek.

KİME, NE ZAMAN?
Bayram ikramiyesi önceki gün SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yatırıldı. Dün de memur emeklileri bayram ikramiyesini aldı. Bu kapsamda tüm emeklilere bin lira ödenirken, vefat eden emeklilerin hak sahibi yakınlarına hisseleri oranında ödeme yapıldı. Ayrıca maaş ödemeleri bayram tatiline denk gelenlere de erken ödeme kararı çıktı. Maaş ödeme tarihleri ayın 17'si olanlar dün paralarını alırken, 18-25 Ağustos tarihleri arasına denk gelenlere de aylıkları bugün yatırıldı. Bu emekliler maaşlarını bugünden itibaren ATM'lerden çekebilecek. İsteyenler ise 20 Ağustos Pazartesi günü bankalardan çekebilecek. Maaş ödeme günleri ayın 26'sı ile 27'sine denk gelenler 27 Ağustos'ta, 28'e denk gelenler ise 28 Ağustos'ta paralarını alabilecek.