Emekliler Mahmutlar’da toplandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahmutlar’daki bazı emekliler Sendikaya üye olmak için toplandı. Pazar günü Malatyalılar kahvesinde yapılan toplantıya Mahmutlar’daki yaşayan Emekliler ilgi gösterdi.
Mahmutlar’da Disk Emekli Sen Sendikası için üye kampanyası çalışmaları için bir toplantı düzenlendi. Manavgat Emeklisen temsilcisi Salih Özdemir, eski Göktepe belediye başkanı İbrahim Aksu, Devrimci Turizm İşçileri sendikası Alanya temsilcisi Ahmet Uzun ve CHP genel merkezi danışma meclisi üyesi Tayfun Atalay’ın birlikte düzenlediği toplantıya çok sayıda emekli yurttaş katılım sağladı. Emeklilerin sorunları ve talepleri tartışıldı. Göktepe eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Aksu’nun önerileri ve tavsiyeleri sonucu sendikaya 20 emekli arkadaş üye yapıldı. Alanya Emeklisen temsilcisi Kemal Koldakoç cenazesi olduğu için toplantıya katılamadı. Alanya Devrimci Turizm İşçileri Sendikası temsilcisi Ahmet Uzun toplantıda yaptığı açıklamada, “Toplantımıza katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. Demokrasi mücadelesinden emekli olunmaz. Laik Demokratik Tam Bağımsız Türkiye için, hepimiz elimizi taşın altına koymak zorundayız. Yaşasın Disk Yaşasın Emeklisen” diyerek sözlerine son verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!