Elon Musk ve Ünlü YouTuber Arasında Geçen 'İnovasyon' Atışması

21
3
1
1
0
Elon Musk ve Ünlü YouTuber Arasında Geçen 'İnovasyon' Atışması
YouTuber Casey Neistat, evinin çatısını incelemek için merdiven yerine uzun bir teleskopik çubuk kullanan Tesla Energy görevlisinin fotoğrafını tweetledi. Bu paylaşıma kayıtsız kalamayan Tesla CEO’su Elon Musk, Neistat’a nükteli bir cevap verdi.

Daha önce de sosyal medya üzerinden sık sık paslaşan Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk ile ünlü YouTuber Casey Neistat, bir kez daha oldukça ilginç bir sohbetin tarafları oldu. Popüler video paylaşım platformunda 11,6 milyon abonesi bulunan Neistat, evinin çatısındaki güneş panellerini incelemek için merdiven yerine uzun bir teleskopik çubuk kullan Tesla Energy görevlisinin fotoğrafını çekti ve “Şimdiye kadar gördüğüm en 'kral' selfie çubuğu” ifadeleriyle kişisel Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı. 

Tesla, her ne kadar elektrikli otomobillerle bilinen bir şirket olsa da, aynı zamanda dünyanın en büyük yenilenebilir enerji depolama sistemleri üreticilerinden biri konumunda. ABD’li şirketin, geçtiğimiz yıl Güney Avustralya'da yapımını tamamladığı 100 megavat kapasiteli dünyanın en büyük lityum iyon bataryası, bölgedeki 30 bin eve elektrik sağlıyor. 

Neistat’ın, Tesla’yı takdir eden paylaşımına kayıtsız kalamayan Musk, ünlü YouTuber’ın tweetini alıntılayarak, “İnovasyonun birçok yolu vardır” sözüyle kendi takipçileriyle paylaştı. Yukarıda da belirttiğim gibi Musk ve Neistat, Twitter’da ilk kez mentionlaşmıyor. 

Ekim 2018'de Neistat, Musk’ın paylaşımının altına “Tesla bugüne kadar sahip olduğum en iyi araba” yorumunda bulunmuştu. YouTube kanalında Musk ile ilgili birkaç video da bulunan ünlü Neistat, aynı zamanda milyarder girişimcinin Los Angeles'taki Boring Company tüneline davet ettiği isimlerden birisiydi.

Casey Neistat'ın Boring Company tüneliyle ilgili çektiği videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.businessinsider.sg/elon-musk-casey-neistat-appreciate-selfie-stick-of-tesla-guy-2019-11/
21
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
3
1
1
0