Elmalı Mahallesi Tahsin Mutlu´ya Ağlıyor

Elmalı Mahallesi Tahsin Mutlu´ya Ağlıyor

İlçemiz Elmalı Mahallesinin en sevilen İsimlerinden Tahsin Mutlu yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.

ELMALI TAHSİN MUTLU´YA AĞLIYOR

İlçemiz Elmalı Mahallesinin en sevilen İsimlerinden Tahsin Mutlu yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Bir süredir Trabzon´da tedavi görmekte olan Tahsin Mutlu ne yazık ki yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Çaykara İlçemizi göz yaşlarına boğarak aramızdan ayrıldı.

İsmet(Burhan),Fevzi,Ahmet,Mustafa ve Bayram Mutlu´nun Babaları  Yunus Mutlu´nun ise Kayınpederi olan Tahsin Mutlu´nun aramızdan zamansız ayrılması başta sevenleri olmak üzere herkesi göz yaşlarına boğdu.

/resimler/2019-7/23/1602283618663.jpg

Sosyal yönü,İnsani ilişkileri ve mükemmel  kişiliği ile toplumda örnek ve farklı bir insan olan Tahsin Mutlu´nun aramızdan zamansız ayrılmaları büyük bir kayıp olarak karşımıza çıkmış oldu.

Merhum Tahsin Mutlu 24 Temmuz Çarşamba Günü Öğle Namazına Müteakip Elmalı Mahallesinde kılınacak olan Cenaze Namazının ardından aynı Mahallede bulunan Aile Kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak

Çaykara Gündem Ailesi olarak Aramızdan zamansız ayrılan Güzel İnsan Sevgili Tahsin Mutlu Abimize Allah´tan Rahmet başta kederli aile bi

Reyleri olmak üzere Tüm  Elmalı Uzungöl ve Çaykara Halkımıza Baş Sağlığı Dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Burhan Mutlu-Oğlu-05056151553

Fevzi Mutlu-Oğlu-0537 3854947

Ahmet Mutlu-Oğlu-05523022461

Mustafa Mutlu-Oğlu-05069568294

ÖRNEK VE GÜZEL BİR İNSANIN ARDINDAN

Bundan tam 30 sene öncesiydi.1990´lı senelerde tanışmıştık Sevgili Tahsin Abi ile?O zamanlar Gencecik Bir Öğretmen olarak Elmalı Mahallesine atanmıştım.

Öğretmendim ama hayatta öğrenecek daha çok şeyim vardı.Üniversiteden Mezun olunarak Öğretmen olunmuyordu çünkü.Üniversite insana sadece Diploma veriyordu.Öğretmenliği ise ancak Toplum ile iç içe yaşayarak  öğrenebiliyordu insan.

Elmalı Mahallesinde Sevgili Tahsin Abi ve Tahsin abi gibi çok kıymetli onlarca insan ile tanışma ve tanıma imkanı bulduk.

Sevgili Tahsin Abi an geldi bir Abi gibi önden giderek bizlere yol göstermeye çalıştı.An geldi en yakın arkadaşımız oldu.

An geldi Okul ile ilgili yaşadığımız sorunlarda elimizden tutan ve bizlere yardımcı olma gayreti içerisinde olan Örnek bir Toplum insanı oldu Sevgili Tahsin Abi.

Bizler Sevgili Tahsin abi´yi hep o gülen sımsıcak yüzü ile tanıdık.Onun bulunduğu hiçbir ortamdan neşe ve kahkaha asla eksik olmadı.

Hayatı hep pozitif yaşayan bir insan olarak tanıdık Sevgili Tahsin abi´yi.Ve de o yüzündeki pozitif enerjiyi etrafındaki insanlara da yaymayı başaran müstesna bir insan olarak Tanıdık Sevgili Tahsin Abi´yi

Onun Toplumda kırdığı ya da incittiği bir tek insan dahi görmedi gözlerimiz?Yarın İmam Soracak ya cenaze namazında?

-Hakkınızı helal ediyor musunuz diye soracak.

Ben kendi kişisel fikrimi söyleyeyim.

Sevgili Tahsin Abi´ye hakkını helal etmeyecek hiçbir insan olmayacak.Çünkü Sevgili Tahsin Abi´nin ömrü boyunca bir karıncayı dahi incittiğine insan olarak asla ve asla tanıklık etmedik.

Evet ben Öğretmen Hilmi Kanık olarak Hayattaki en kıymetli Abilerimden bir tanesini son yolculuğuna uğurlamanın derin hüzünü ile bu yazıyı kaleme alıyorum

Yarın Tüm Çaykara,senin o güzel yüreğini tanıma fırsatı bulan tüm Dostların karşında saf tutmuş olacağız Sevgili Tahsin Abi.

Ve de inanıyoruz ki o an Senin o pırlanta gibi tertemiz yüreğin de bizimle birlikte olacak.

Yeni yolculuğunda Rabbim Yar ve Yardımcın olsun Sevgili Tahsin Abi.

Rabbim seni Cenneti ile Mükafatlandırsın İnşallah..

Haber: Hilmi Kanık

 



İlginizi Çekebilir