• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 22°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9093.58 0.15
  • Altın: 2324.208 0.76
  • Dolar: 32.3676 0.13
  • Euro: 34.9781 -0.13

Ellibeş: “Tek adaylı kongreler hedefliyoruz”

Kartepe'de düzenlenen istişare toplantısına katılan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilerleyen süreçte yapılacak olan kongreleri tek listeli bir şekilde hedeflediklerini dile getirdi.
Ellibeş: “Tek adaylı kongreler hedefliyoruz”

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve yönetim kurul üyelerinin ev sahipliği yaptığı İlçe İstişare Kurulu toplantısında; İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ile İl başkan yardımcıları; Şahin Talus, İbrahim Gürsel, Muharrem Top, Samet Taşdelen, Fatma Nilgün Erciyes’te hazır bulundu. İlçe binasında yapılan Kartepe İlçe İstişare Kurulu toplantısına, aralarında eski belde belediye başkanlarının da bulunduğu 130 İlçe istişare kurulu üyesinden büyük bölümü katıldı.

21 BİN 464 ÜYE

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, 120 bini aşan nüfusu olan Kartepe’de yüzde 58’e yakın oy oranına ulaşarak Kocaeli’de ilçeler arasında birinci olmalarının teşkilatların çalışmaları sayesinde olduğunu belirtip, emeği geçenlere teşekkür etti. Seçimlerde aday çıkaramayan bazı partilerin bugün ulaşamayacakları hayaller gördüğünü söyleyen Yılmaz, “Kendilerine partimizin üye sayısının 21 bin 464 olduğunu, kendilerinin de içinde bulundukları ittifakın toplam oyundan fazla olduğunu hatırlatıyorum” dedi. 

İHTİYAÇ DUYULAN HİZMETLERİ YAPACAĞIZ

Kocaman şöyle konuştu: “Yeni dönemde, Kartepe geleceğini şekillendirmek için sizlerle istişare yaparak gerçekleştirmek istiyoruz. Kartepe’de hareketlilik başladı. Sadece beyannamemizde değil, milletimizin istediği teşkilatların arzuladığı Kartepe’nin ihtiyaç duyduğu hizmetleri yapacağız. Birlik beraberliğimiz devam ettiği müddetçe, fitne içimize girmediği sürece ki bugüne kadar girmedi; bu nedenle her zaman başarılı olacağız. Kartepe Belediyesi ekip arkadaşlarımla teşekkür ediyorum; birlikte verimli çalışma temposu içindeyiz. Önümüzdeki günler daha heyecanlı icraatlara yönelik çalışmalarımız olacak.”

SİYASİ PARTİLER, MİLLETE HİZMET İÇİN ARAÇ

“Muhalefetin çözemediği, anlayamadığı fotoğraf burada” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Siyasette küçük, büyük parti yok. Siyasi partiler, millete hizmet için araçtır. Hayal aleminde yaşayan, siyaset sahnesinde olanlar bizim yaptığımız güzel hizmetlerimizi anlamıyor, anlamak istemiyor. Biz kendi çalışmalarımıza yönelmeliyiz. Özveriyle, heyecanlı geçmişten bugüne görev yapan teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Sizin gayretlerinizin boşa çıkmadığını bugün hep beraber yaşıyoruz.” dedi.

ÖLENE KADAR SEFER GÖREV EMRİNE UYACAĞIZ

İstişare heyetinde olmanın onur, şeref ve gelecek nesillere aktarılacak en anlamlı bir husus olduğunu belirten Ellibeş, AK Parti Kocaeli Teşkilatlarının Türkiye’ye örnek bir yapıda olduğunu söyledi. AK Parti İl Başkanı Ellibeş, “Her önümüze sandık geldiğinde Türkiye ortalaması 5-10 puan üstünde oy aldık. Her birinizin emeği, gözyaşı, maddimanevi desteği var. Bunu kimse unutmaz, unutamaz.” dedi.  

TEK LİSTELİ KONGRELER HEDEFLİYORUZ

Kartepe, seçimlerde aldığı oy ile Kocaeli’de birinci ilçe olduğunu belirtip teşkilat yöneticilerini kutlayan ve alkış isteyen AK Parti İl Başkanı Ellibeş, kongre sürecini değerlendirdi, “Tek adaylı kongre hedefleniyor. Mevcut ilçe başkanları ile devam edilip edilmeyeceğine karar verilecek, daha sonra yola devam edilecek. Bizim her daim görmek istediğimiz büyük fotoğraf. Bu büyük fotoğrafın hedefinde Recep Tayyip Erdoğan var. Kendi iç meselelerimiz ile vakit harcamayalım. Biz bugün itibariyle görüyoruz ki birlik beraberlik el ele, gönül gönüle, kol kola liderimiz yanında yola devam etme vakti. Kocaeli Teşkilatlarının var olan marka değerini daha üst seviyelere taşıma gayretinde olacağız.”

ARALIK'TA İL VE İLÇE DANIŞMALARI YAPILACAK

Ellibeş, Aralık ayında ilçe ve il danışma meclisi toplantılarını yapacaklarını belirtti, “Teşkilatların temel taşları mahallelerimizdir. Mahallelerimiz iri diri olursa, bu güç ilçelere yansır. Ziyaret ettiğimde, beklediğimin üstünde teşkilatla buluştum. Bize düşen teşkilatların üzerine konan tozun bulutunu kaldırmak için bize düşen üflemek” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim