GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ELİNİ TUTAN MI VAR?

ELİNİ TUTAN MI VAR?

Tarih 03 Mart 2015, 13:05 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL AYRINTI HABER- - Bi sorun mu var? Bir toplantıda çözülecek iş neden uzatılıyor?
Herşey söylendiği ve iddia edildiği gibi midir?
Yoksa...
?......
Herşey aslında hiçbirşey midir?
Değilse...
Birşey herşey midir?
Alın size bilmece.
Yanıtı ne?
Şu kadarını söyleyeyim.
İroni olsun.
ÇÖZMEYENİ DÖVÜYORLAR! ama eh işte.
Gerisi...
Yorum sizin artık.

14 Şubat'ta yapılan kongresi ile iş başına gelen AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, aradan geçen 20 güne rağmen bir türlü partide görev bölümü yapamadı.

PERŞEMBE GÜNÜ TANITIM VAR

5 Mart perşembe günü milletvekili aday adayları için tanıtım toplantısı düzenlemeye hazırlanan AK Parti İl Başkanı Tütüncü'ün yoğun program nedeniyle partide görev dağlımı yapamadığı ileri sürüldü.

Gerek milletvekilliği aday adaylığı sürecinde ve gerekse son olarak temayül yoklaması nedeniyle nefes almaya zaman bulamadığı savunulan Başkan Tütüncü'ün partideki görev bölümünü haftaya bıraktığı değerlendirmesi yapılıyor.

Bİ SORUN OLABİLİR Mİ?

Öte yandan Tütüncü'ün elinin sağlam olmasına karşın partide Yürütme Kurulu'nu belirlemek için bazı görüşmeler yaptığı ve olası küskünlükleri önlemek amacıyla gönül almak babında ince siyaset mekiği dokuduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı.

DİKKAT İSTERİM

Acaba şu özel haberimiz olası sorunlara küçük bir örnek olabilir mi?

Bir şeylere işaret etmiş olabilir miyiz?

Düşünmeye değmez mi?

İşte o özel haberimiz.

Tarih.: 22 Şubat 2015.


TÜTÜNCÜ'YE İSTİFA NOTASI MI?

TIME ÖZEL DERİN KULİS HABER- Tatlı kartı açtı, eli gördü ve resti çekti. Hasan Ali Tütüncü'nün listesinde milletvekili Adem Tatlı'nın kontenjanından yönetime seçilen Kenan Tatlı'nın AKP'de önümüzdeki günlerde yapılacak olan görev bölümü öncesinde ikinci başkanlığa getirilmezse istifa kozunu oynayacağı savunuldu.

14 Şubat'ta yapılan AK Parti Giresun il kongresinde başkanlığa seçilen Hasan Ali Tütüncü'nün listesinde milletvekili Adem Tatlı'nın kontenjanından yönetime seçilen Kenan Tatlı'nın görev bölümü sonrasında ikinci başkanlığa getirilmezse istifa kozunu oynayacağı savunuldu.

İKİNCİ BAŞKANLIK YOKSA İSTİFA EDERİM DEDİ Mİ?

Gazetemizin AKP kulislerinden edindiği istihbari bilgilere göre, eski il başkanı Hasan Aydın yönetiminde de ikinci adam olan akabinde Tütüncü yönetiminde de yer alan milletvekili Adem Tatlı'nın birinci dereceden akrabası Kenan Tatlı'ın yeni yönetimin yürütme kurulunda ikinci kişi olarak bilinen Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığına getirilmemesi halinde görevinden istifa edeceği ileri sürülüyor.

Israrla bu görevi istediği kaydedilen Tatlı'nın bu kapsamda rest çekerek İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü'ye nota verdiği AKP kulislerinde kulaktan kulağa dolaşıyor. 

Bu haber 2295 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık

GİRESUN’DA ADLİ TIP BİRİMİ KURULDU

GİRESUN’DA ADLİ TIP BİRİMİ KURULDU TIME SAĞLIK HABER- Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni kurulan Adli Tıp Birimi göreve başladı.

GİRESUN’DA AKP’Lİ SENDİKADAN İSYAN (!)

GİRESUN’DA AKP’Lİ SENDİKADAN İSYAN (!) TIME GÜNCEL HABER- AKP'ye yakınlığı ile bilinen Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı Ogün Elifoğlu iktidara isyan...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi