1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Elikesik'ten 2019 sözü
Elikesik'ten 2019 sözü

Elikesik'ten 2019 sözü

CHP'de, 3 Mayıs'ta başlayan kongre takvimi çerçevesinde il ve ilçe kongreleri düzenleniyor. Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen CHP Gölbaşı İlçe Olağan Kongresinde, Mevcut Başkan Bülent Elikesik tek liste halinde seçime girdi.

A+A-

CHP'de, 3 Mayıs'ta başlayan kongre takvimi çerçevesinde il ve ilçe kongreleri düzenleniyor.  Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen CHP Gölbaşı  İlçe Olağan Kongresinde, Mevcut Başkan Bülent Elikesik tek liste halinde seçime girdi.

Kongrede delegelere hitap eden bir konuşma yapan Bülent Elikesik “Hedefimiz; Gölbaşı’nda ayrıştırmadan, bölmeden o bizden şu bizden demeden genel Gölbaşı Belediyesi’ni almaktır.” Dedi.

Elikesik konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

KİŞİSEL MENFAATLERİ ÖN PLANA ÇIKARMADIK

Ben değil biz diyerek çıktığımız bu yolda 11 aylık görev sürecimizde örgütümüzün tamamını kucakladık.  Kişisel menfaatleri öne çıkarmayarak, CHP’nin başarısını amaçladık.

AKTİF ÇALIŞTIK

Göreve geldiğimiz günden itibaren Kadın kollarımızı ve gençlik kollarımızı kurup aktif çalışmalarını başlattık. Sonrasında ihtiyaç olan komisyonlarımızı kurarak çalışmalarımızı sürdürdük. Süreçte ilçemizin CHP eski belediye başkanı ve adaylarına, eski ilçe başkanlarını ve adaylarını ve de üyelerimize çalışmalarımıza destek vermemeleri için davet ettik. Kendilerine bizleri olan birliktelikleri için teşekkür ediyorum.

CHP’NİN GÜCÜNÜ GÖLBAŞI’NA GÖSTERDİK

Ülke gerçeklerini görerek çözüm için gereken katkıyı sağlamak hepimizin sorumluluğu. Bu anlayışın örneğini referandum çalışmalarımızda gösterdik. CHP Gölbaşı’nda karşısında çok güçlü bir blok olmasına karşın tek başına mücadele vererek yüzde 47.29 (35 bin 562) hayır oyu çıkarmıştır. Bu sonuç CHP’nin gücünü Gölbaşı’na ve Ankara’ya göstermiştir. Tüm yüreğimizle inanarak Adalet yürüyüşü ve mitinginde güçlü bir katılımla Gölbaşı İlçe Örgütü olarak genel başkanımızın yanında yer aldık.

HEDEFİMİZ: 2019

Hedefimiz; Gölbaşı’nda ayrıştırmadan, bölmeden o bizden şu bizden demeden genel başkanımıza söz verdiğimiz gibi Gölbaşı Belediyesi’ni alarak Sosyal demokrat bir anlayışla hizmet veren hak ettiği yere getirecek kadroların yöneteceği 2019’da yerelde iktidar, genelde de genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yaparak tek adam rejimine son vermektir. Bu noktada iktidar yürüyüşümüze hiç kimsenin engel olamayacağını da ifade etmek isterim. 

Bu haber toplam 2490 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.