""

Eli boş döndük « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 15:49

Eli boş döndük

TFF. 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK grup lideri Karacabey Belediyespor’a konuk olduğu maçta sahadan 2-0’lık skorla yenik ayrıldı.

Eli boş döndük
Son Güncelleme :

26 Ocak 2020 - 16:24

TFF. 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK grup lideri Karacabey Belediyespor’a konuk olduğu maçta sahadan 2-0’lık skorla yenik ayrıldı.
20. Hafta mücadelesinde Bursa deplasmanında güçlü rakibine karşı bir etkinlik gösteremeyen kırmızı siyahlı ekip sahadan mağlup olarak ayrılırken puan cetvelinde son sıralara demir attı.
Yozgatspor 1959 FK devre arasında çalışmalarını Teknik Direktör Fatih Kavlak yönetiminde tamamlamış yaptığı 3 transferle kadrosunu güçlendirmişti. Geçtiğimiz Bozok Şehir Stadyumu’nda Kelkit Belediyespor’a 1-0’lık skorla yenilip kötü gidiş devam edince taraftar ve Teknik Direktör Fatih Kavlak arasında olaylar yaşanmıştı. Kırmızı siyahlı yönetim yenilginin üzerinden çok zaman geçmeden bir araya gelerek Fatih Kavlak ile yollarını ayırmış ve takımı daha önce Yozgatspor’da antrenörlük görevi yapmış olan Cemal Çıldır’a emanet etmişti. Cemal Çıldır ayağının tozu ile hemen antrenmanlara çıkmış takımın güçlendirilmesi adına Çankaya FK’dan kanat oyuncusu Mustafa Serkan Koparan’ı transfer etmişti. Cemal Çıldır takımın başında çıktığı ilk maçından mağlubiyetle ayrılmış oldu.


Bursa Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan mücadelede her iki takımda etkili bir futbol sergileyememelerine rağmen Bursa ekibi temsilcimize nazaran daha baskılı oynadı. 90 dakika orta saha ve top kapma mücadelesi ile geçerken maçın 12’nci dakikasında yakaladığı bir pozisyonda Abuzer Gaffar’ın ayağından golü bulan Karacabey Belediyespor ilk devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci devrede ise her iki ekip ilk yarıda olduğu gibi top kapma mücadelesi yaptılar. Önemli atakların olmadığı maçın sonlarına doğru Karacabey Belediyespor bu kez de Onu Özcan’ın golü ile skoru 2-0’a getirdi. Maçta başka pozisyon olmayınca temsilcimiz 2-0’lık skorla sahadan mağlup ayrıldı.
20. Hafta mücadeleleri sonucunda yenilen temsilcimiz 16’ncı sırada girdiği haftayı 17’nci sırada kapatmış oldu. Son 3 takımın düşeceği grup mücadelesinde 20 puanlı Malatya Yeşilyurt Belediyespor 20 puan ve -4 averajla 16’ncı sırada, temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK 20 puan ve -10 averajla 17’nci sırada, 19 puanlı Medicalpark Batman Petrolspor ise 19 puanla son sırada yer aldı. Düşme hattının hemen üstünde ki Modafen ise 21 puanda haftayı kapattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.