Elektrik direğinden düşen adam ağır yaralandı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Elektrik direğinden düşen adam ağır yaralandı

Bu haber 15 Ağustos 2019 - 1:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük‘te elektrik direğinden düşen bir kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Yeşil Mahalle Esentepe Caddesi 12. Sokak’taki evinde enerji kesintisi olunca elektrik direğinden eve gelen kablonun koptuğunu gören Murat Yıldız (29), tamir için elektrik direğine çıktı. Yıldız, bu sırada elektrik direğinde dengesini kaybederek beton zemine düştü. Gürültüye çıkan komşuları Yıldız’ı yerde kanlar içinde görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Burada ilk müdahalesi yapılan Yıldız, daha sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Yoğun bakıma alınan Yıldız’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis ekipleri Yıldız’ın elektrik çarpması sonucu mu yoksa dengesini kaybederek mi düştüğü konusunda geniş çaplı inceleme başlattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.