ELBİSTAN’DA KALDIRIM İŞGALLERİNE DENETİM YAPILDI!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uyarılara rağmen işgale devam eden esnaflara cezai işlem uygulanacak.

 

İlçe genelinde bulunan esnafları denetleyen Elbistan Belediyesi zabıta ekipleri, kaldırım işgali konusunda uyarılarda bulunarak 1 metre sınırını geçmemeleri gerektiği söylendi.

 

Denetimlerin artarak devem edeceğini belirten Elbistan Belediyesi yaptığı açıklamada, “Belediyemize bağlı zabıta ekiplerimiz kentte kaldırım işgallerine dur demek için harekete geçti. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kaldırım ve sokaklarda rahat olarak geçişlerini kolaylaştırmak için yapmış olduğumuz çalışmada esnaflarımızı da mağdur etmeden 1 metrelik kendi alanlarını aşmamaları konusunda uyarılar da bulunduk. Bu çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir.

Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamlarının devam ettirilmesi için denetimlerimiz 7/24 aksatılmadan devam edecektir. Uyarılara rağmen kaldırımların üzerinde izinsiz tezgah, dolap vb. satı eşyası bulunduran esnaflarımız hakkında Kabahatler Kanunu’nun 38. maddesi gereğince para cezası kesilecektir. İşgaller tamamen son buluncaya kadar denetimlerin aralıksız devam edecektir. İşgaller nedeniyle kaldırımlarda ve trafikte meydana gelen aksaklıkların ortadan kaldırılması için esnaflarımızı da sorumlu davranmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

ELBİSTAN’DA KALDIRIM İŞGALLERİNE DENETİM YAPILDI!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Maraş Aktüel | Kahramanmaraş Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!