Şirin Sever Elbette her aşkın bir 'bedel'i vardır!
HABERİ PAYLAŞ

Elbette her aşkın bir 'bedel'i vardır!

Haberin Devamı

Son yıllarda sayıları artmaya başladı…

Aldatılan eşler, ki bunlar daha çok kadınlar oluyor, aldatılmanın ve boşanmanın hesabını sadece kocaya değil; boşanmaya sebep olan ‘öteki kadın’a da yüklüyor.

Yani “Madem kocamla evli olduğunu bile bile ilişkiye girdin, sen de bana bir güzel tazminat vereceksin” diyor. Tıpkı Ersun Yanal’ın eski eşinin yaptığı gibi.

EVLİ KADINA HAKSIZ FİİL

Ünlü teknik adam Yanal’ın eski eşi Şenay Yanal “Yuvamı yıktı” diyerek, yeni eş İren Ağan’a 100 bin TL’lik tazminat davası açtı ve davayı kazandı.

Mahkeme; İren Ağan’ın evli olduğunu bilerek Ersun Yanal ile ilişkiye girdiğini; bunun da hem yasalara hem örflerimize uymadığını belirterek aleyhte karar verdi. Özetle ‘evli kadına karşı haksız fiil işlenmiştir’ dedi.

Elbette her aşkın bir bedeli vardır

Peki yerinde bir karar mı bu? Son derece yerinde ve makul. Bir ilişki iki kişi tarafından yaşanıyorsa, o iki kişi de eşit derecede sorumluluk taşımalı. Ne de olsa hayat da aşk da müşterek!

Bu karar Seçkin Piriler’i de harekete geçirdi tabii. Kaan Tangöze’den boşanmasına neden olan Kıvılcım Ural’dan, ‘yuvasını yıktığı’ gerekçesiyle tazminat istemeye hazırlanıyor şimdi.

EMSAL OLACAK DAVA

Malum Demet Şener de, kocasıyla ilişki yaşadığı gerekçesiyle Edvina Sponza’ya 500 bin TL’lik tazminat davası açtı, mahkeme hala sürüyor. Yanal kararı, Demet Şener’in davası için de emsal olabilir. Ee artık devir değişti, boşanmalar da değişti... Madem kadınlar eşitlik istiyor, buyurun size eşitlik.

ÖZCAN DENİZ'İN HASTALIĞI

Özcan Deniz bir yandan ‘İstanbullu Gelin’ için nefes almadan çalışırken, bir yandan da yeni filmi ‘Öteki Taraf’ yüzünden heyecan içinde.

Elbette her aşkın bir bedeli vardır

8 Aralık’ta vizyona girecek filmi izleyenler; gerilim, gizem ve aşk dolu bu filmle Özcan Deniz’in yönetmenlikte kendini aştığını konuşuyor.

SETTEN 3 GÜN İZİN

Geçenlerde bir haber için aradım Özcan Deniz’i…

Hem heyecanlı, hem keyifsizdi. Zira geçtiğimiz günlerde sette rahatsızlanmış, hastaneye kaldırılmış ve ağır grip geçirdiği ortaya çıkmıştı. İşte o grip bir ödem yapmış ve şu sıra vertigo türü bir denge sorunu yaşıyormuş. “Sette iki kişi var; oturup kalkmam için koluma giriyor, bana yardım ediyor, o derece” dedi.

Çok fazla gürültüye ve kalabalığa dayanamadığı için, filminin galasında da çok zorlanacağını düşünüyor.

Özcan, filmin İstanbul’daki galasına katılacak ama uçağa binip şehir dışındaki gösterimlere katılması biraz riskli. 5-6 ay sürecek bu sorun da canını sıkıyor.

Galalar için Aslı Enver ile birlikte dizi setinden üç gün izin almışlar; bu yüzden şimdi kendi sahnelerini yedeklemek için harıl harıl çalışıyorlar.

Bu tempo onu iyice hasta etmezse; hem filmini tanıtacak hem de malum, 3 aylık hamile sevgilisiyle evlenecek.

YİNE BİRİ 'YAKALANMIŞ'!

‘Flaş flaş flaş’… İnternet siteleri böyle duyuruyor.

Haber ne?

Efendim, Nil Karaibrahimgil makyajsız yakalanmış!!!

Vallahi dilimde, elimde tüy bitti söyleye söyleye. Bir daha yazayım: Kadın eğer gizleniyor olsaydı, siz de yakalamış olurdunuz.

Elbette her aşkın bir bedeli vardır

Uluorta dolaştığına göre, gizlenmiyor demek ki!! Vazgeçin artık makyajsız kadınları öcü gibi göstermeye, makyajsız saklanıyor da yakalamışsınız gibi yapmaya.

Vallahi ayıp! Azalarak bitsin bu alışkanlığınız, lütfen diyorum.

HANGİSİ DAHA GÜZEL?

Dünyanın en güzel kadınlarından biriyle, Türkiye’nin en güzel kadınlarından biri Los Angeles’ta bir gösterimde yan yana geliyor…

Angelina Jolie ve Tuba Büyüküstün.

İkisi de güzel, ikisi de oyuncu, ikisi de anne ve birer yardım meleği.

Elbette her aşkın bir bedeli vardır

Jolie BM’in iyi niyet elçisi, Tuba ise UNICEF’in.

Ama kimse bunları, o kısa görüşmede aralarında geçen sohbeti merak etmiyor elbette; herkes yarıştırma derdinde: Hangisi daha güzel?

Herkesi bilmem ama ben bayıldım Tuba’nın kompleksiz, makyajsız, düz saçlı, o duru ve sakin güzelliğine.

Fotoğrafa bakıp “Vay be Angelina da amma yaşlanmış” diyenler için de eklemek isterim:

Tuba yaşındayken fırtınalar estirmişti, haksızlık etmeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder