Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta 13°C
Yağmurlu
Isparta
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Elazığlılardan Başkan Başdeğirmen’e Ziyaret

Elazığlılardan Başkan Başdeğirmen’e Ziyaret
22 Ekim 2019 15:12
A+
A-

Elazığlılar Derneği Burdur Şube Başkanı Ahmet Çağla ve yönetim kurulu üyeleri ile Isparta’da bulunan Elazığlılar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette derneklerinin çalışmalarına ilişkin bilgilendirmede bulunan Elazığlılar Derneği Burdur Şube Başkanı Ahmet Çağla, amaçlarının birlik beraberlik noktasında kardeşliği sağlamak olduğunu söyledi. Çağla, “Bütün illere köprü kurduk, kardeşlik sağladık. Derneğimizin Isparta şubesini oluşturmayı düşünüyoruz. Arkadaşlarımızla bunu istişare ettik. Bu kapsamda sizleri de ziyaret etmek istedik, bizleri kabulünüzden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Derneklerin, birlik beraberlik için kurulan sivil toplum kuruluşları olduğunu dile getiren ve ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Elazığlılar derneğimiz de sadece Burdur da değil, Isparta ve birçok yerde güzel çalışmalar yapmış. Isparta’da da çok sayıda Elazığlı vatandaşımız var, onlar için de burada dernek kurmak istiyorlar. Bizler de sizlerle işbirliği içerisinde çalışmak isteriz. Üzerimize düşen görev varsa yerine getirmek isteriz. Bizleri ziyaretleriniz için de sizlere teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu. Ziyaretin ardından Elazığlılar Derneği Burdur Şube Başkanı Ahmet Çağla tarafından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e çayda çıra plaketi takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.