• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elazığ depremi sonrası Türkiye’ye görülmemiş destek! Stadı o tezahürat ile inlettiler

Yeniakit Publisher
2020-01-26 16:47:00 -

İran'da oynanan Persepolis-Traktör maçında konuk ekip taraftarları, Elazığ'da meydana gelen depremin ardından Türkiye'ye destek mesajları gönderdi.

İran'da en çok Türk taraftarı bulunan Traktör Futbol Kulübü taraftarları, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından tribünlerden destek tezahüratı yaptı.

Sosyal medyada yer alan görüntülerde, Tahran Stadyumu'nda oynanacak Persepolis-Traktör maçı öncesi Traktör taraftarları tribünlerden "Azerbaycan sağ olsun, Türkiye başın sağ olsun." ifadeleriyle tezahüratta bulundu.

Traktör ile ülkenin önde gelen futbol takımlarından İstiklal'in 1 Kasım 2019'da karşı karşıya geldiği derbi maçında bazı Traktör taraftarları, Türkiye lehine sloganlar atıp Barış Pınarı Harekatı'na destek için asker selamı vermişti.

Traktör futbol takımı İran Körfez Ligi'nde 3'üncü sırada yer alıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat Dadır

Duygulanmamak mümkün değil. Türk ırkının İran'daki devamı bizlere baş sağlığında bulunuyorlar. Bozkurt işareti yapan soydaşlarımıza teşekkür eder, Elazığ'dan saygılar sunarız. Ayrıca, Traktör futbol kulübüne de başarılar... Yaşasın büyük TÜRK ırkı. Çatlasın düşmanlarımız.

Kan Çekiyor

Sonuçta Türk evladı her durumda desteğini gösteriyor. İçimizdeki bedevi ve bedevi özentilerine örnek olsun. Ne mutlu Türküm diyene.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23