SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Belediyesi 3 Ay Su Parası Almayacak

0
Güncellendi - 2020-02-23 17:00:15
Elazığ Belediyesi 3 Ay Su Parası Almayacak
A- A+ PAYLAŞ

"DOĞALGAZ ŞİRKETİNDEN DE BU YÖNDE KARAR BEKLİYORUZ".. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaptığı açıklamada, merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından yaraların sarılması için başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Bu kapsamda aldıkları karar doğrultusunda 3 ay süresince abonelerden su tüketim bedeli alınmayacağını ifade eden Şahin Şerifoğulları, şunları kaydetti:

"Belediye Meclisimizde gerekli kararı alarak, depremin olduğu 24 Ocak'tan geçerli olmak üzere 3 ay süresince abonelerimizden su tüketim bedeli almayacağız. Sosyal belediyecilik ilkemizle vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmaya katkı sağlayacak bu müjdeyi hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. Ön ödemeli kartlı su sayacı kullanan abonelerimiz de bu imkandan yararlanacak. Bir aylık su tüketim bedelinin Elazığ Belediyesine toplam maliyeti 3,5-4 milyon lira ama vatandaşımızın canı sağ olsun. Biz elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımızdan aldığımız destek, onlara hizmet olarak geri dönecek. Doğal gaz şirketi AKSA'dan da bu yönde bir karar bekliyoruz."

Elazığ, AA

GÖRSEL: Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın sosyal medya paylaşımı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • berk (4 yıl önce)
    Helal sana baskan şahin bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (4 yıl önce)
    Akbank kredi ve kredi kartı borcu ertelenecek dedi . Ben Akbank müşterisinin müracaat ettim , etmediler . Takır takır kestiler ek hesabımdan hemen ödeme yaptım. Allah'a havale ediyorum. Deprem bahanesi ile reklam yapıp almayacağız diye açıklama yaptılar ama faizi ile aldılar. Artık vatandaş uyandı. Her şey medyaya yansıyor. Devletimizden bunların hesabını sormasını bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (4 yıl önce)
    En azından sayın başkanımız borçdan dolayı su kesme işlemini bir süre durdursa inanın duacı olacak insanlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (4 yıl önce)
    Ton belirtmeliydi.Mesela ayda 10 tona kadar gibi.Pişman olmaz inşallah elazığ belediye başkanı.Yoksa yaza susuz girerler stokları erirse
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    cenabı allah malatyalılara masrafsız ve bedava su hediye etmiş. en pahalı suyu malatyamız içiyor. sayın malatyahaber. com. lütfen bu yazdığımı yayınlayın. malatya belediyecilik tarihinde gelmiş geçmiş en az hizmet veren belediye başkanı selahattin gürkandır.. ahmet münir erkal ve mehmet yaşar çerçi nin hizmetlerini bu malatya asla unutmayacak. ahmet münir erkalın tek hatası şuurlandırmada hata yaptı ve hak yedi. onun hesabını allaha verecek. ama malatyaya diğer yönde hizmeti on numaraydı. selahattin gürkan ne yapıyor yediği yemeği bile sosyal medya ya atıyor. planı projesi varmı. bunu söylediğinde efendim borç çok ondan hizmet yapamıyor diyorlar. yaww. malatya belediyesinin iki kat borcu olanlan takır takır çalışıyor. allah aşkına malatyada sosyal aktivite varmı. hafta sonu olduğun da maç varsa maça gidiyoruz maç yoksa ya kahveye yada evde çakılı kalıyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (4 yıl önce)
    Bu yorumum haber sitesine lütfen dikkatle okusunlar çünkü haber değeri var. Deprem nedeniyle bazı bankaların ertelediği krediler ertelenmek yerine biriktirilmiştir örnek 2 bin tl aylık ödemesi olan kredi şubat mart nisan ayında ödenmeyip mayıs haziran temmuz ayında 4 biner tl olarak geri alınacaktır. Kısaca depremden etkinelip 3 ay kredisi ertelenen vatandaş 3. Aydan sonra iki kat para ödeme yükü ile karşı karşıya kalacaktır. Bu konuya eğilmenizi haber sitesinden rica ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    Bizimkiler yüzde 20 ile 100 arasında zam yaptı. Zammı 3 ay ertelediler. İdare edin artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (4 yıl önce)
    zam yapti %20 nisanda başlayacak...merhametsizlik.
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (4 yıl önce)
    Milletimiz bedavaya ne çok alışkın ya ...allah yardım ede
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (4 yıl önce)
    Bir Elazığ kadar olamadınız Sayın Selahattin Başkan!
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (4 yıl önce)
    Yahu böyle bi haber yapmayın lütfen.. bizim selahattin başkan zam yapar bedava yapacagına. Mahvolduk 3 yıl iyice geriye götürüyor bizi....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalettin (4 yıl önce)
    Hele bakalım bizimkisi ne yapacak? Ben hiç Selahattin beyden öyle bir şey beklemiyorum, zam yapmasın bari. Aslında biraz özel kalem ve diğer birimler üzerinden yaptıkları özel kalem giderlerini kıssalar 3 ayda almazlar 5 ayda
    0
    0
    Yanıtla