HEM televizyonda hem de sosyal medya görüntüleri var… Kürt kardeşlerimizin derdiyle dertlenmeyen PKK’nın siyasî uzantısı HDPKK’nın genel başkanı… “Kürtçe bilmeyen” Marksist Sezai efeleniyor: “Mansur Yavaş bilecek ki, seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir. Ekrem İmamoğlu seçilmişse o kentte yaşayan 3 milyon Kürt’ün oylarıyla seçilmiştir. Kürtlere rağmen siyaset yapamayacağını bilecek!” Logosuz seçim arabaları ve broşürlerle halktan şer iş birliğini gizleyen… Y-CHP/İP/HDP/SP/FETÖ/medya kumpası… Ne kadar yalanlarlarsa yalanlasınlar, ne kadar inkâr ederlerse etsinler… Gizli saklı “zillet ittifakı”nın foyası ortaya dökülüveriyor!

Hani şu “Batıda AKP ve MHP’yi kaybettirecek, (sözde) Kürdistan’da biz kazanacağız” diyen arsız adam… “Ayrımcılığı ve nefret söylemini asla kabul etmiyoruz. Biz ortak vatanımızda bir arada yaşayarak demokratik cumhuriyeti inşa etme kararlılığındayız” diyebilen ve sırtını PKK/YPG’ye dayayan ikiyüzlü… Şimdi meydanlarda “İmamoğlu’nu biz kazandıracağız, İstanbul’u biz yöneteceğiz!” itirafında bulunuyor, tehdit ediyor! İnanmayan Youtube’a baksın (https:// www.youtube.com/watch?v=snZKwUtCZ8o)... Açık açık, alenen, üzerine basa basa söyledikleri bu:

“Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir. HDP’lileri yok sayarak, Kürtleri yok sayarak, Ankaralıları yok sayarak siyaset yapamaz. O da işte bizim gücümüzdür. Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o kentte yaşayan 3 milyon Kürt’ün oyuyla seçilmiştir. Kürtlere rağmen siyaset yapamayacağını bilecektir. Yapmaya çabalarsa zaten siyaseten bir karşılığı olmayacaktır. O kentin belediye başkanı olmayacak, o olsa olsa o kentin kayyumu olur.”

İmamoğlu, bu haberin yalan olduğunu söyleyecek kadar “telaşa kapılıp” basının özür dilemesini istiyor! İnanılır gibi değil! Hürriyet gazetesi, İmamoğlu’na kapak olacak “CHP’li adaylar ya da haberi eleştiren çevreler bizden değil, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’den açıklama istemelidirler” açıklamasını yayınlıyor… Mızrak çuvala sığmıyor…

“MHP, CHP’lileşiyor” diye mektup yazıp Y-CHP’nin kollarına atılan… Yargıya düşmüş, “sahte senet” meselesi için epeyce başı ağrıyacak olan… Mansur Yavaş Efendi de, Kürtçü Sezai’nin açıklamasını bir yerlere bağlama derdiyle bir kehanette bulunuyor: “Seçimlere iki hafta kala, hüküm giymiş bir suç makinesi üzerinden sonuç alamayanların, şimdi de yargıyı alet ederek ‘itibarsızlaştırma’ gayretine girişeceklerine dair kuvvetli delillere sahibiz.” Gazetelerimiz boş yere “600 bin dolar neyin bedeli?” sorusuna cevap bekliyor bizce… Hep inkâr edecekler aşağıdaki gibi: “Ankaralıların büyük iradesiyle yürüdüğümüz bu yolda, karşımızdaki koroya, önceki gün HDP Genel Başkanı Sezai Temelli’nin, ardından da Doğu Perinçek ve Aydınlık gazetesinin eklenmiş olması, sadece ve sadece doğru yolda olduğumuzun ispatıdır.” Pes vallahi!

“Herkes bilsin ki, kökeni ve siyasi görüşü ne olursa olsun, Ankara’da hür iradesi kendi elinde olan her vatandaşımızın oyuna talibiz” tvitleri atan… Ankara’da “Milliyetçi-ülkücü oy” peşine düşen… Mansur Efendi şimdi panikleyerek Kürtçü Sezai’nin açıklamasını örtbas etmek için Twitter’dan günah çıkarma telaşına girdi: “Terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanlar bizden uzak olsun.” Vay aslanım vay… Bu ne arsızlık, ikiyüzlülük, kendini inkârdır? “Beka” dediğimiz, işte bu kirli işler sonuçlarıdır… Mansur Efendiye kendi sözleriyle cevap verelim: “Kimse merak etmesin. Hak yerini bulacak, Cumhur İttifakı kazanacak, Ankara kazanacak!”