Ekrem İmamoğlu, kayak yaptığı fotoğrafları paylaştı

Deprem bölgesine giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, buradan Palandöken Kayak Merkezi'ne geçti. Erzurum'da tatil yapan İBB Başkanı İmamoğlu, eleştirilere maruz kaldı. İmamoğlu, ailesiyle kayak yaptığı anların fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşıp "Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil sevginin merkezi olmalı" diye yazdı.

Ekrem İmamoğlu, kayak yaptığı fotoğrafları paylaştı - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesiyle tatil yaptığı Palandöken Kayak Merkezi’nden fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıp, "Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil sevginin merkezi olmalı" diye yazdı.
 

Ekrem İmamoğlu, kayak yaptığı fotoğrafları paylaştı - Sayfa 2

Elazığ'a giderek deprem bölgesinde boy gösteren Ekrem İmamoğlu'nun deprem incelemesi kısa sürdü. Deprem bölgesinden ayrılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesiyle birlikte soluğu Erzurum  Palandöken Kayak Merkezi’nde aldı. İmamoğlu'nun Deprem felaketinin yaşandığı bir sırada tatile çıkması eleştiri konusu oldu.

Ekrem İmamoğlu, kayak yaptığı fotoğrafları paylaştı - Sayfa 3

İBB, arama kurtarma ve yardım ekibinde, 10 itfaiye arama kurtarma aracı, 1 su tankı, 1 soğuk gıda kamyonu, 2 açık kasa kamyonu, 66 itfaiye personeli, 8 ahçı, 8 şoför ve iki yardımcı olmak üzere toplamda 85 personel, 15 araç Elazığ'da görev yaptı.

Ekrem İmamoğlu, kayak yaptığı fotoğrafları paylaştı - Sayfa 4

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşi Dilek İmamoğlu ve bazı CHP'li vekillerle birlikte deprem bölgesinde incelemelerde bulunmuştu.

İmamoğlu, Elazığ ve Malatya'da depremzedelerle de görüşmüş ve onları dinlemişti.