Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da favori biziz

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da favori biziz

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Vatandaşın arasında yaklaşık 20 gündür aktif bir şekilde bulunan bir belediye başkan adayı olarak favorinin biz olduğumuzu çok yakından hissediyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener parti genel merkezinde CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

Ziyaretin ardından açıklama yapan İmamoğlu, iki parti arasındaki ittifak sürecinde kendisine ve İstanbul’daki çalışmalara verdiği destekten dolayı Akşener’e teşekkür ettiğini söyledi.

Akşener’in bundan sonraki süreçte nasıl bir çalışma yürütülmesi gerektiği noktasında tecrübelerini kendisiyle paylaştığını kaydeden İmamoğlu, görüşmenin içeriğine ilişkin şunları söyledi: “Çok verimli çok güzel bir görüşme oldu. Umut ediyorum İstanbul’da halkımıza, hemşehrilerimize sorunsuz bir süreç yaratmak, her günü verimli her günü istanbulluya değer katan ve sorunlarını çözen bir süreci tamamlayan bir kampanya olgunlaşsın istiyoruz. Bu manada başta Sayın Akşener hanımefendi, tüm genel başkan yardımcıları, İstanbul’daki teşkilat mensupları bu yönde çok büyük katkı sunuyorlar ve sunmaya devam edeceklerini kendileri beyan ettiler. İnşallah İstanbul bambaşka, yepyeni, pırıl pırıl, enerjik, çok genç bir sürece başlayacak 31 Mart itibarıyla.”

İmamoğlu’na, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un ‘İstanbul ve Ankara olmak üzere seçimlere favori olarak giriyoruz’ demeci de soruldu. Herkesin seçime kendi cephesinden bakmasının doğal olduğunu vurgulayan İmamoğlu “Elbetteki kendilerini favori hissetmeleri doğaldır, kendi cephelerinden baktıklarında. Ama biz bizzat vatandaşın arasında yaklaşık 20 gündür aktif bir şekilde bulunan bir belediye başkan adayı olarak, bu aktifliği yaşayan ve hisseden bir İstanbullu olarak favorinin biz olduğumuzu çok yakinen hissediyorum. Sanıyorum kendileri de vatandaşın arasına girebilirlerse şayet bu dediğimi onlar da görecekler” dedi.

(DUVAR)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.