loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu: İstanbul Otogarı’nda dönüşümü başlattık

Ekrem İmamoğlu: İstanbul Otogarı’nda dönüşümü başlattık
Tarih: 01.10.2019 - 11:23
Kategori: Gündem

Bayrampaşa'da bulunan İstanbul Otogarı'nın işletmesi İBB'ye geçmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun inceleme gezisi sırasında "Böyle bir yere çocuğum, eşim girmez. 16 milyon İstanbullunun çoluğunu çocuğunu ben nasıl buraya gönderirim" demişti. Otogarda dönüşüm başladı. ...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu otogardaki çalışmayı Twitter hesabından paylaştı. İmamoğlu, "İstanbul Otogarı’nda dönüşümü başlattık. İBB ekiplerimizin metruk alanlardaki yıkım işlemlerini tamamlamasının ardından temizlik ve aydınlatma çalışmalarını da gerçekleştirerek bu alanları güvenli hale getireceğiz" notuyla yapılan çalışmalara ilişkin bir video paylaştı.

Videoda, İBB Ulaşım Daire Başkanı Taylan Engin'in çalışmalar sırasında yaptığı açıklamaya yer verildi. Engin, Ekiplerimiz bugün sabah itibariyle büyük İstanbul otogarında amaç dışı kullanımları engellemek vetemizlemek için girişimde bulundular. Etap etap tahliye planı yapıldı. Otogarın alt katlarını yıkıp temizliğini, aydınlatmasını yapıp daha güvenli bir hale getiriyoruz" dedi. 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları