Bir pedofili eseri de Elif Şafak'tan! Elif Şafak kimdir kaç yaşında

Bir pedofili eseri de Elif Şafak'tan! Elif Şafak kimdir kaç yaşında
Yazar Elif Şafak'ın Mahrem ismini verdiği kitapta çocuk istismarına yönelik ifadeler olduğu iddiası tepki topladı. Kitap severler de Elif Şafak kimdir? sorusunu sormaya başladı.

Türkiye Zümrüt Apartmanı kitabındaki cinsel istismar ifadelerine tepki yağdırırken henüz 24 saat geçmeden Elif Şafak'ın kitaı gündeme bomba gibi düştü. Abdullah Şevki'nin ardından Elif Şafak da büyük bir skandala imza attı. Adına Mahrem dediği kitabında pedofili içerikli ifadeler kullanandığı öne sürülen ünlü yazara tepkiler giderek çoğalyor.

ELİF ŞAFAK'IN MAHREM KİTABINDA NELER YAZIYOR?
Elif Şafak'ın Mahrem adlı kitabında da bir takım pedofili içerikli satırlara yer verildiği görülüyor. Sosyal medyada Elif Şafak'a yönelik de tepkiler ortaya çıkmaya başladı. Son olarak "Ecrin bebeğin" öldürülmesinin ardından Müge Anlı programında da Abdullah Şevki'ye tepki vardı. Mahrem adlı kitabın 238, 239 ve 240. sayfalarında bu türden satırların yer aldığı gözlendi.

elif şafak mahrem pedofili

elif şafak mahrem pedofili
elif şafak mahrem pedofili

ELİF ŞAFAK KİMDİR?
48 yaşında olan Elif Şafak 25 Ekim 1971 yılında Fransa'nın Strazburg kentinde doğdu. Elif Şafak'ın babası sosyal psikolog ve akademisyen Nuri Bilgin, annesi diplomat Şafak Atayman'dır. Doğumundan kısa süre sonra anne ve babası ayrıldı, ve Elif Şafak'ı annesi büyüttü. Bu sebeple Elif Şafak babasının soyadı yerine annesinin adını kullanıyor. 2009'da yayımlanan Aşk adlı romanı ile çok satanlar listesine giren Elif Şafak, Forbes dergisine göre Türkiye'nin en çok kazanan yazarı. Elif Şafak 2005-2009 senelerinde FETÖ'nün amiral gemisi olarak görülen Zaman Gazetesi'nde yazarlık yaptı. 2006'da yayımlanan Baba ve Piç adlı romanını İngilizce olarak kaleme aldı ve hakkında Türklüğe hakaretten dava açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum