Ekonomiye dev destek

Ankara’ya hizmet gayesiyle çıktığı yolda vatandaşın sorunlarını çözmek için önemli hizmetlere imza atan AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan bu kez de girişimcilerin önünü açacak projeye öncülük etti.

Ekonomiye dev destek
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sanayi sektörüne destek için başlatılan çalışmada Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi’nin içerisinde 750 bin metrekarelik alan üretim yapmak isteyen girişimcilere satılarak ekonomiye katkı sağlanacak.

GEÇTİĞİMİZ GÜN İTİBARİYLE TAHSİS EDİLMEYE BAŞLANDI

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan “Başkentimiz ve aynı zamanda sanayi şehri olan Ankaramızın sanayi sektörüne destek için çıktığımız yolda Ankara 1. OSB’de üretim yapmak isteyen girişimcilerimize fabrika arazisi temin noktasında Çevre ve Şehircilikle Bakanımız Sayın Murat Kurum’un onaylarıyla 750 bin metre kare alan sanayicilerimize satılmak üzere geçtiğimiz gün itibarıyla tahsis edildi. Sayın bakanımıza ve bakanlık yetkililerimize teşekkür ederiz. Ankara için yatırım yapıp istihdam yaratmak isteyen sanayicilerimize büyük bir fırsat doğmuş oldu” ifadelerini kullandı.

haci-turan-1-002.jpg

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.