Nevşehir sanayisinin lokomotif sektörü olan Bims blokları üreticisi iş adamları Dünya erdemli sanayici ve iş adamları derneği Nevşehir şubesinde buluştu.

DERSİAD Nevşehir Şubesinde bir araya gelen sektörün temsilcileri, Bims sektörünü masaya yatırdılar. 

Önemli kararların alındığı Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek;" Bims blokları sektörünü daha ileriye nasıl götürebiliriz. Bununla birlikte ilimizi sosyo ekonomik olarak nasıl kalkındırırız. İlimiz istihdamını arttırarak işsizliği nasıl azaltırız. Gerçekleştireceğimiz Arge çalışmaları ile ilimize nasıl daha fazla KDV sağlayabiliriz. Velhasılı planlı bir şekilde ilimiz Nevşehir'i kalkınma hamlesinde neler yaparsak daha ileriye taşırız hususlarında karşılıklı görüş alışverişleri yaparak birlik ve beraberliğimizi artırmaya hep beraber karar verdik. Sonuç olarak toplantılarımızın Bims sektörünün planlı bir şekilde büyüyerek amaçladığımız düzeye gelene kadar düzenli bir şekilde devam etmesi yönünde karar alındı. " dedi.

Dünya Erdemli Sanayici ve iş adamları Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, davetimize katılımlarından dolayı çok değerli Bims sanayici iş adamlarına teşekkürlerini sundu.