Ekipler seferber oldu! Uçurumun dibinde...

Kahramanmaraş'ta, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç, uçurumdan yuvarlandı. Kazada yaralanan 3 kişi, AFAD ekibince kurtarıldı.

Ekipler seferber oldu! Uçurumun dibinde...
Ekipler seferber oldu! Uçurumun dibinde...
GİRİŞ 16.11.2018 16:55 GÜNCELLEME 16.11.2018 17:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, sabah saatlerinde, Fırnız Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen hafif ticari araç, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda, kontrolden çıkıp, uçurumdan yuvarlandı.

 

 

Kazada sürücü ve araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

 

AFAD ekibince araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    KIS LASIKLERI ZORUNLU OLMALI 11 ci ay ilk günü itibariyle tüm ülke genelinde kis lastigi zorunlu olmali ve bu kanunlasmali dir takmayan lara agir ceza uygulmasi yapilmali
    Cevapla
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten zorunlu sen nerede yaşıyorsun
    Cevapla
  • gül 5 yıl önce Şikayet Et
    Öldürmeyen Allah öldürmez...
    Cevapla
  • acidurum 5 yıl önce Şikayet Et
    yol kenarlarinda niye koruma yok kim bu kahraman maras valisi kim sorumlu bogle ucurumlu yollarda yol kenarlarina demir koruma yapilmali yada agaclandirmali bu insanlar ne olacak bu akilla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü