Bu haber kez okundu.

Ekinci Group’un “Öztatlı Konutları” Yoğun İlgi Görüyor
banner229

Siirt’in en büyük Gayrimenkul Yatırım şirketleri arasında bulunan Ekinci Group’un “Öztatlı Konutları” projesi, cazip ödeme şartları ile satışlarına hızla devam ediyor.

Adıyla, konseptiyle, Siirtlilere “Eşsiz Yaşam Alanları” sunan ve “Hayalleri Gerçekleştiren” Ekinci Group, Siirt’i modern hale getirecek Öztatlı Konutları projesi yoğun ilgi görüyor.

Kaliteli ve çağdaş yaşama hitap eden güzel ve muhteşem prestijli konuma sahip olacak “Ekinci Group Öztatlı Konutları”, 6 Blok ve 232 Daireden oluşacak. 4+1 ile 5+1 dairelerin mevcut olacağı Ekinci Group Öztatlı Konutlarında, 35 ticari alan yer alacak.

Ekinci Group’un “Öztatlı Konutları” projesinde, Cami, kapalı Yüzme Havuzu Hobi Odaları, Sosyal tesislerde buhar odası, Spor tesisi, Fitness, Çocuk oyun alanı. alışveriş için ticari birimler ve ticari meydan. Süs havuzları, parklar açık ve 2 katlı kapalı otoparklar. Her daire için kapalı otopark imkanı, açık havaya çıkmadan her daireye ulaşma imkanı ile değerli müşterilerini bekliyor.

Ekinci Group Yönetim Kurulu Başkanı Servet Ekinci yaptığı açıklamada, yaptığımız Öztatlı Konutları inşaatında tamamen 1. Sınıf malzeme kullanarak profesyonellerle çalıştıklarını söyledi.

Ekinci, “Öztatlı Konutları” projesi ve hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde aile öncelikli, kaliteli yaşam alanları oluşturmayı esas aldık. “Öztatlı Konutları” konseptimizi de bu doğrultuda oluşturduk.

Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanları Öztatlı Konutları markalı projelerimizin vazgeçilmez detayları arasında yer alıyor. Bir ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılamanın ötesinde, sunduğumuz ayrıcalıkların kaliteli ve sürdürülebilir nitelikte olmasını da sağlıyoruz.

Bütün Ekinci Group projelerinin başarısının arkasında yatan temel ilke, ailenin bütün fertlerinin gelişen ihtiyaçları gözetmemiz herkesin hayal ettiği yaşantıyı onlara sunabilmek.

Mutlu bir Aile, huzurlu bir ortam ister, temiz ve güvenli sağlanmasını ve tüm teknik hizmetlerin verildiği, rahat ve pratik yaşayacağı, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağı, geniş yeşil alan içerisinde kuş sesleriyle, sosyal hizmetleri elinin altında, bahçesinde balkonunda evinin keyfini süreceği, çocuklarının rahat oynayabileceği oyun alanları, yaşanabilir bir ortam.

Ekinci, en geniş alanları yeşile, peyzaja, suya ve tabii yürüyüş yolları ile yüksek kalite standartlarında vatandaşlarımıza yaşatmak istediklerini söyledi.

Ekinci Group’un “Öztatlı Konutları”

► (Kapalı) Yüzme Havuzu

► Sauna

► Hamam

► Spor Tesisi

► 2 Katlı Otopark

► Cami

► Çocuk Oyun Grupları

► % 70 Yeşil Alan

► Peyzaj alanları yer alacak…

Adres: Kurtalan Yolu Eski Otogar Altı Ekinci Group Öztatlı Konutları Satış Ofisi / SİİRT

İrtibat Telefonu: 0 543 495 06 87

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hilmi 5 yıl önce

Ayni ayarda bir daire ankarada 250_300 bin arasi ama cennet siirtte bu daire 400 bin

Avatar
Sefa 4 yıl önce

Ordan ev aldık süper bi site 5+1 daire aldık balkon bahçe kadar o kadar buyukki hem arka hem onu goruyor masAllah

Avatar
abdullah 13 ay önce

hamam havuz spor tesislerinin fotoraflarınıda atma imkanı varmı

Avatar
SALİH 5 yıl önce

ALLAH MUVAFAK ETSİN

Avatar
Derdo 5 yıl önce

MaşAllah daireler çok ucuz...

Avatar
Zeliha or 5 yıl önce

Eşyalar dahil fiyat nedir

Avatar
nani 5 yıl önce

çokkkkkkkkkkkk ucuz

Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Her şey güzel hoşta, Kavun sitesinde yeşil alan kuralına uyuldu mu, uyulmadı ise orada yaşayanların hakkı ne olacak.