Emniyet Personeli

EGM Hizmetli Alımı Başvuru Sonuçları Unutuldu

Aylar önce Emniyet Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımlayarak hizmetli kadrosu için personel alımı yapacağını belirtmişti.

Söz konusu ilana başvuru sürecinin tamamlanmasının üzerinden 4 ay geçti. Başvuruların alınmasının ardından 4 ay geçmesine rağmen açıklanmayan başvuru sonuçları adaylar tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü hizmetli alımı sınavını kazananların yerleştirmeleri kesin başarı listesindeki sıraya göre yapacak.

BAŞVURU SONUÇLARI UNUTULDU

Adaylar büyük bir merakla sonuçları beklerken, sürenin bu kadar uzaması adaylar tarafından alımlar iptal mi edildi diye sorgulanmaya başlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü yetkililerini bu konu ile ilgili olarak adayları rahatlatacak bir açıklama yapmaya davet ediyoruz.

Başvuru sonuçları açıklandığında büyük bir merakla sonuçları bekleyen adayları sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Çoktan alınmıştır bile adamlar 3 4 cü maaşlarını almışlardır

  2. Bunda bi iş olduğu gayet açık ve net hiç bir atama bu kadar bekletilemez resmen milleti kandırıyorlar atayacakları 25 kişi neyini bekletiyorlar çıksın niride açıklama yapsında bizde susaslım sonra başka atamalarda mülakatlarda şaibelimi sorusu insanın aklına gelmiyor değil seçilmiş 25 kişi arasında çok sıkı çekişme var demekki başka açıklaması yok kimse açılan bir 25 kişilik atamayı unutmaz kimse kimseyi kandırmasın.!!

  3. 300 binlik istihdamı 2 ayda yapan devlet, 25 kişilik alımı ise egm 4 ay da yapamıyor veya yapıldı haber verilmiyor hayret gerçekten çok hayret

  4. Oyle bisey olsa duyurulardan ilan kalkar neyi sorguluyosunuzki arkadaslar

  5. ankara personel şubeyi aradığımızda aldığımız yanıt hiçbir blgimiz yok alımlarla alakalı dendi başka yerlere umut bağlamalı.

  6. Egm muhendis alimlarini hemen acikliyorhizmetli sonuclari niye aciklanmiyordaha ne kadar beklicez

  7. Bu hafta inşAllah açıklanır mühendis alımı 88 le kapattığına göre hizmetli alımı 90 la kapatır hayırlısı bakalım

  8. Artık açıklanacak sa açıklansın kabak tadı veriyor akp hükümeti adamlarını yerleştiriyor bizde. bize ne zaman yer açılacak diye bekliyoruz kendimi enayi gibi hissediyorum.artık hiç umudum kalmadı