Eğlence Köyü Koronavirüs Salgını Dolayısıyla Karantinaya alındı.

Eğlence Köyü Koronavirüs Salgını Dolayısıyla Karantinaya alındı.

Eğlence Köyü Koronavirüs Salgını Dolayısıyla Karantinaya alındı.

İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy'un başkanlığında Eğlence Köyü'ndeki Koronavirüs vakalarını görüşmek üzere 7 Temmuz 2020 Salı günü toplandı.

Boyabat ilçesi'ne bağlı Eğlence köyünde şikayetler sonrasında sağlık ekiplerinin gerçekleştirdiği tetkiklerde pozitif sonuçların çıkması dolayısıyla koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınacak önlemler kapsamında İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina ugulaması kararı alındı.

Alınan kararlarda Eğlence köyünde 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha kanununun 27. ve 72. maddelerine istinaden 07.07. 2020 tarihi saat 24.00 itibarıyla ikinci bir değerlendirmeye kadar KARANTİNA uygulamasına geçilmesine, köyün giriş ve çıkışlarının kapatılmasına, karantina uygulamasının vatandaşlara duyurulmasına, İlçe Jandarma Komutanlığı ile köy muhtarlığı tarafından gerekli tedbirlerin alınmasına ve takibinin yapılmasına, suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanununun 195. maddesi kapsamında adli işlem yapılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir. 

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2020, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115