Kayseri, Niğde, Aksaray, Kırıkkale, Karaman ve Kırşehir'de kitap fuarları varda; "Turizm, Eğitim ve Kültür Başkenti Nevşehir'de Kitap Fuarı neden olmaz?" - Oysa Kapadokyanın başkenti Nevşehir bir kitap fuarını hak ediyor...

Vatandaşlarımız, Nevşehir Hacı Bektaş Veli ve Kapadokya Üniversitesi olmak üzere 2 üniversitesi olan Nevşehir'e "Kitap Fuarı" kurulmasını istiyor.

Bir çok yayın evleri ve yazarların davet edileceği bir "Kitap Fuarı" şehrimiz insanına ve özellikle de gençlerimize çok şey katacağı bir gerçek.

Nevşehir'de Kitap Fuarı Neden Yok?

"FİB Haber.Com" Okuyucularımız Whatsapp ihbar hattına gönderdikleri taleplerinde "Bugüne kadar gerek bizler, gerekse öğretmen ve öğrencilerimiz hep şehir dışındaki kitap fuarlarına katılıyorduk, bu bizler için büyük sıkıntı oluyor. Eğer Nevşehir'de kitap fuarı açılırsa böyle bir organizasyon sayesinde ünlü yayınevleri ve yazarlar şehrimize gelecekler. Öğrencilerimizin istedikleri kitaplara kısa sürede ulaşmalarına imkan sağlanacak.
" diye konuştu.

Kitap Fuarı Nevşehir'e çok yakışır...

FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehir'de okuyan yazan insanların ufkunu açmak ve bu fuarı insanımızın ayağına kadar getirmek adına Nevşehirimizi yönetenlerden bu konuda destek vermelerini ve Nevşehir'de ilk kez kitap fuarının açılmasına öncülük yapılmasını diliyoruz...