Eğitimde BAŞARILI Örnekler

Yarımada Gazetesi 20/03/2018 - 07:53:09 Bu haber 592 kere okundu
Eğitimde  BAŞARILI  Örnekler

TED Bodrum Koleji İlkokul Öğretmenleri Gizem Tura, Yasemin Demir, Füsun Ağaoğlu ile Eğitim Teknolojileri Koordinatörü Samet Çetinak, her yıl tüm eğitimciler tarafından heyecanla beklenen, iyi örneklerin konuşulduğu ‘15. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı (ERG)’ ve teknolojinin eğitim ortamlarına etkili bir araç olarak entegre edilmesini amaçlayan ‘5. Eğitim Teknolojileri Platformu (ETP18) Konferansı’na sunumlarıyla katılmaya hazırlanıyor.
 
Eğitim Reformu Girişimi’nin gerçekleştireceği konferansa sunumlarıyla katılacak olan öğretmenler uzman hakemler ve seçici kurul tarafından değerlendirilerek seçiliyor. 
 
Türkiye genelinde 57 ilden yapılan başvurular arasından seçilen TED Bodrum Koleji öğretmenlerinin sunumları Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayacak olan eğitimcilerle paylaşılacak. 
 
Eğitim Reformu Girişimi, Sabancı Vakfı ve Sabancı Üniversitesi’nin desteğiyle düzenlenen 15. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı 6-7 Nisan 2018 tarihlerinde, Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından gerçekleştirilecek olan 5. Eğitim Teknolojileri Platformu ise 24 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yorum