Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe kahve makinesi Ümraniye tiyatro

Bu haber kez okundu.

2017-2018 Dönemi Eğitim Öğretim projeleri açıklandı

Çekmeköy Belediyesi 2017-2018 Dönemi Eğitim Öğretim Projeleri açılış töreni Adnan Menderes Gençlik ve Spor Merkezi’nde yapıldı. Törene Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, İlçe Müfütüsü Muhammed Suiçmez, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Kılıç, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Yenilik Akademisi Projesi, Teçöm (Test Çözüm Merkezi) Projesi, Okul Günlüğü Projesi, Uzay Ve Tekonoloji Merkezi (Utm), Açık Fikir Platformu projelerinin tanıtıldığı toplantıda Çekmeköy Belediyesi kurslarında eğitim alan TEOG ve Uluslararası Aliya İzzet Begoviç Bilim Olimpiyatları’nda dereceler elde eden öğrenciler de söz aldı. Öğrenciler Sedanur Fatma Nasuh ve Ahmet Mutlu eğitime destekleri için Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a teşekkür ettiler.

Programda selamlama konuşması yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Bugün güzel ve anlamlı hizmetlerimizin açılış töreninde bir aradayız. Eğitim merkezlerimizde binlerce öğrencimiz eğitim görüyor. Biz belediye olarak eğitimi önemseyip elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz. Bizim için eğitim olmazsa olmazdır! İlçemize yeni okullara yeni kültür ve eğitim merkezleri kazandırmak için çalışıyoruz. İnşallah Hamidiye Mahallesi’nde ve Doğa Park yanında ve Çamlık'ta 3 yeni kültür merkezini ilçemize kazandıracağız. Yapılan her çalışma gençlerimiz için onların ve memleketimizin geleceği için. Yeni eğitim öğretim dönemin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu projelerin mutfağında olan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, “ dedi.


Çekmeköy Belediyesi

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyEğitim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.