Bu haber kez okundu.

Eğitim Fakültesi Öğrencileri Sanat ve Eğlenceyle Dolu Bir Gün Geçirdi
banner229

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme Sergisi  ile başladıkları güne şiir ve türkü dinletisinin ardından mezuniyet şenliği ile sonlandırdı.

“4. Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme Sergisi

Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilgisi Eğitimi bölümü, Temel Eğitim Bölümü ve Türkçe Eğitimi Anabilim dalı işbirliğinde “4. Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme Sergisi” gerçekleşti. Gelenekselleşen sergide 200’ün üzerinde materyal öğrenciler tarafından 2 gün boyunca sergilendi. Sergi sonunda hazırlanan materyaller okullardan sergiye gelen öğretmenler ile paylaşıldı.

Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim dalında Dr. Öğr. Üyesi Ali Çetin tarafından organize edilen sergi de Matematik Eğitimi Anabilim dalında Dr. Öğr. Üyesi İlyas Karadeniz ve Türkçe Eğitimi anabilim dalında Öğr. Gör. Mustafa Çakırca tarafından yürütülen Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında üretilen materyaller sergilendi. Danışman hocaları tarafından yönlendirilen ve tasarımlarını bu doğrultuda geliştiren öğrenciler, sergiyi gezenlerden büyük ilgi gördü.

“Bir Tutam Şiir Bir Nefes Türkü” etkinliği ile kulakların pası silindi.

Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından Mühendislik Mimarlık Fakültemiz konferans Salonu’nda gerçekleşen “Bir Tutam Şiir Bir Nefes Türkü” etkinliğinde öğrencilerin okuduğu şiirler ve türküler dinleyicilerin kulaklarının pasını sildi. Şiir ve türkü dinletisi ardından mezuniyet heyecanı içerisinde olan son sınıf öğrencileri için kapalı spor salonunda “Mezuniyet Şenliği” düzenlendi.

“Eğitim Fakültesi Mezuniyet Şenliği”

İstiklal Marşımızın okunması ve Saygı Duruşu ile başlayan şenliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Şındak, Eğitim Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu, Veteriner FakültesiDekanı Prof. Dr. Tekin Şahin, Eğitim Fakültesi öğretim elamanları, idari personeli ve öğrenciler katıldı.

Şenlikte, Eğitim Fakültesi öğrencileri arasında yapılan satranç turnuvasında dereceye giren ve bölümlerden dereceyle mezun olan öğrencilere plaket töreni düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Mezuniyet Şenliğinde konuk olan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Metin Barlık’ın sahnede yerini almasıyla eğlenceli dakikalar yaşandı. Öğrenciler mezuniyet heyecanını dans ederek halay çekerek attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.