Haber: Sedat Ağacıkoğlu-İHA-Tosya

Tosya Kaymakamlığı tarafından hazırlanan bir proje ile bugün Tosya’da eğitim veren anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okullarda ihtiyacı olan 1054 öğrenci Lc Waikiki İstanbul Bölge Müdürlüğü tarafından elbise bağışında bulunuldu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen liste ile yardıma ihtiyacı olan bilhassa aylık geliri 1500 TL’nin altında olan ailelerin çocukları baştan aşağı giydirildi.

LcWaikiki İstanbul Bölge Müdürlüğü tarafından desteklenen proje ile dün 1054 öğrenci için hazırlanan ve kutulara konulan kıyafetler tüm okul müdürlerine teslim edildi.

Hükümet Konağında gerçekleştirilen teslim törenine tüm okul müdürleri katılırken Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder ve Karakol Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı da hazır bulundu. Tüm kutuları teslim alan okul müdürleri liste halinde belirlenen öğrencilerini bu kıyafetlerle giydirecek.
Okul Müdürlerinin hükümet binasında teslim aldıkları elbise kutularını tatlı bir telaş içinde okullarına götürmeleri gazetecilerin dikkatinden kaçmadı. Fakat Okul Müdürlerinin saatlerce bekletilmesi ayrı bir sorun olduğu kanaatindeyiz.






















Editör: TE Bilisim