Eğitim-Bir-Sen öğretmenler için “Hoş Geldin Öğretmenim” standı açtı

Eğitim-Bir-Sen öğretmenler için “Hoş Geldin Öğretmenim” standı açtı

Memur- Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Hakkari Şubesi tarafından 18 Mart'ta ataması yapılan ancak pandemi nedeniyle 22 Haziran'da göreve başlayan öğretmenler için stand açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Açılan standta öğretmenlere  "Hoş Geldin Öğretmenim" hediye setinin yanında ilimiz, okullarımız ve barınma ile ilgili bilgilendirme ve yardımda bulunuldu.

Yeni atanan öğretmenlerimizin aileleri ile beraber kendilerini aile ortamında görmeleri ve işlemlerini sağlıklı bir şekilde yapmaları için şube yönetimi ve üyelerince destekte bulunuldu.

Sendika yönetiminden yapılan açıklamada, Mart ayında Hakkari'ye ataması yapılıp göreve yeni başlayan öğretmenlere görevlerinde başarılar dilendi.

1-20200623195714.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.