Eğitim Bir Sen Geyve Temsilciğinden Halkımıza Duyuru

Eğitim Bir Sen Geyve Temsilciğinden Halkımıza Duyuru

Eğitim Bir Sen Geyve Temsilciğinden basına ve halkımıza duyurudur.

Biz Eğitim Bir Sen Geyve Temsilciği olarak sosyal medyada ve basında Öğretmenlerimizin onurunu zedeleyen, itibar cellatlığına dönüşen tavır ve davranışlardan rahatsız olduğumuzu dile getiriyoruz.

Eğitim camiası olarak ülkemizin demokrasi ve gelişmişlik alanında sunduğumuz katkı yadsınamaz.

Okul ve kurumlarda, üniversitelerde, baş örtüsü serbestisi için verdiğimiz mücadele ve sonucu herkesin malumudur.

Bu sendika ve öğretmenler camiası, mensubu olduğu halkla birlikte olmaktan ve halka ait milli ve manevi değerler konusunda mücadele etmekten onur duyar.

Dün DEMOKRASİ MİTİNGLERİ ve BAŞÖRTÜSÜ EYLEMLERİNDE haklarını sonuna kadar savunan sendikamız,Öğretmenlere reva görülen tavır ve davranışlara da asla sessiz kalmayacaktır.

Dün de bugün de nice kendini bilmezler, eserlerinde veya köşe yazılarında öğretmenlere dil uzatsalar da öğretmenler, vakur tavırlarından ödün vermeden söylenmesi gerekeni söyleyeceklerdir. Bu noktada kırmızı çizgi, ilmin insana kattığı değerlerin sınırları içinde olmalıdır. Nasıl ki altının değerini sarraflar bilirse bilginin değerini de en çok öğretmenler bilir.

Dünden bu güne ülkenin en ücra yerlerinde görev yapan ,en olumsuz şartlarda adeta kardelen çiçekleri yetiştiren öğretmenler bitimsiz bir umutla yüzünü geleceğe dikmişlerdir.Onlar İlmin kölesi olmayı ;cehaletin efendisi olmaya tercih etmişlerdir.

Asırlar boyunca nice ilim adamı,alim,bilim insanı yetiştiren öğretmenlerimiz; insan yer yüzünü imar için gönderilmiştir idrakindedirler.Bilirler ki her şeş değişmese bile bir şey mutlaka değişir diyoruz.

Eğitim Bir Sen Geyve Temsilciği olarak onuruyla oynanan ,itibarı ayaklar altına alınmaya çalışılan öğretmenlerin ve camiamızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Kamu oyuna saygıyla duyurulur.

 

Yayınlama: 12.02.2018
Düzenleme: 15.02.2018 20:06
682
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.