Lazer epilasyon kendi içinde de teknoloji sayesinde gelişim göstermekte her geçen gün yeniliklerle hastalara hizmet vermektedir. Bu gelişim hastaların istekleri ve talepleri doğrultusunda sağlanmaktadır. Çünkü hastaların istekleri yön vermekte ve gelişime fikir sağlamaktadır. Antalya lazer epilasyon da fark yaratan Buz Lazer’in bu sayede geliştiğini kanıtlamaktadır. Soprano IcePlatınum farkıyla konforlu ve masaj rahatlığında epilasyonla istenmeyen tüylere kalıcı çözüm sunulmaktadır.

Buz Lazer Nasıl Bir Yöntemdir?

810 nm dalga boyunda diode lazer teknolojisine sahip bir uygulamadır. Lazer epilasyon yönteminin en rahatsızlık duyulan acı ve ağrı hissettirmesi Buz Lazer’de ortadan kaldırılmış masaj rahatlığında epilasyon sağlanmıştır. Cihazda bulunan Buz başlık sayesinde bu konfor sağlanmakta, cilt -3 dereceye kadar soğutulduğu için acı ve ağrı hissedilmeden epilasyon yapılmaktadır.

Buz Lazer Uygulaması Nasıl Olmaktadır?

Detaylar için Bağlantıya Tıklayın ==> http://www.batiakdeniztv.com/antalya/antalyada-lazer-epilasyon-ile-masaj-rahatliginda-epilasyon-buz-lazer-h21596.html

BATI AKDENiZ GAZETESi

Buz Lazer Uygulaması Nasıl Olmaktadır?

Buz Lazer ile yapılan epilasyon uygulaması kıl köklerini hedef almaktadır. Bunun amacının bir daha kıl oluşumunun önüne geçmek olduğunu belirtmeliyiz. Cihazın en önemli özelliği olan kademeli ısıtması sayesinde her kıl yapısına uygun enerji gönderilebilmektedir. Diğer lazer yöntemleri enerji sebebiyle ciltte yan etkiler meydana getirirken, Buz lazer buz başlığı sayesinde ciltte yanma, leke gibi etkileri de ortadan kardırmaktadır. Cilt soğutulurken çevre doku ve hücreler zarar görmemektedir, bu sebeple güvenli bir yöntemdir.

Buz Lazer Seans Süresi Nedir?

Zaman hepimiz için çok kıymetlidir, günlük koşturma içerisinde her işimizi en kısa sürede halletmek ister, zamandan arttırarak sosyal ya da ev yaşamımıza daha çok vakit ayırmak isteriz. İşte bu noktada da Buz Lazer geliştirilirken zaman kavramını da ele almış, teknolojinin faydasıyla hızlı uygulanabilir özelliği ile geliştirilmiştir. Tüm vücut 35 dakika gibi kısa zamanda epilasyon sağlanırken, hızı ve konforuyla Antalya lazer epilasyon yöntemlerinin lideri olmuştur.

İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmayı herkes ister, bunun içinde en etkili yol lazer epilasyondur.

Detaylar için Bağlantıya Tıklayın ==> http://www.batiakdeniztv.com/antalya/antalyada-lazer-epilasyon-ile-masaj-rahatliginda-epilasyon-buz-lazer-h21596.html

BATI AKDENiZ GAZETESi

Buz Lazerin Uygulanabildiği Alanlar Nelerdir?

Buz Lazer tüm vücuda uygulanabilen bir epilasyon yöntemidir. Vücudun en hassas bölgesine kadar hem erkeklere hem de kadınlara uygulanabilmektedir. Özellikle erkekler için burun içi ve kulak içi gibi bölgeler her yaşta sorun teşkil eden bölgelerdir ve ulaşılması güç bölgeler olduğu için epilasyon yapılamamaktadır. Buz Lazer bu anlamda da fark yaratarak safir ucu sayesinde ulaşılması güç bölgelere de kolaylıkla ulaşarak epilasyon sağlamaktadır.

Kaç Seans Uygulandığında Sonuç Alınmaktadır?

Antalya lazer epilasyon yöntemlerinin seans sürelerinin farklılık gösterdiğini belirtmektedir. Çünkü her kişi farklı yapıda kendine özgüdür. Bu yüzdendir ki herkeste aynı sonuçlar aynı sürelerde alınamamaktadır. Genel olarak 6-8 seansın yeterli gelebileceğini söyleyebiliriz ancak kişiden kişiye göre değişiklik gösterdiğini vurgulamamız gerekmektedir. İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak için Buz Lazer ile tanışmanın tam zamanı!

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.