Portekiz Ekibi Sporting Lizbon, Quaresma İçin 4 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı - Son Dakika
Spor

Portekiz Ekibi Sporting Lizbon, Quaresma İçin 4 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Portekiz ekibi Sporting Lizbon, Ricardo Quaresma'nın transferi için 4 milyon euroyu gözden çıkardı. Siyah-beyazlılar, teklife sıcak bakıyor.

14.08.2018 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin ve Suudi Arabistan'dan teklifler alan ancak gitmeyen Ricardo Quaresma ile bu kez efsane olduğu kulüp ilgileniyor. Geçen sezonu Porto ve Benfica'nın ardından üçüncü sırada tamamlayan Sporting Lizbon, yeni sezonda taraftarını harekete geçirmek için düğmeye bastı. Portekiz ekibinde Eylül ayında yapılacak yönetim seçimi öncesi Quaresma'nın seçim kozu olarak gündeme geldiği belirtiliyor. Geçen sezon çalkantılı bir dönem geçiren ve taraftarıyla arası bozuk olan Portekiz spor kamuoyu, kulübün eski parlak günlerine Quaresma'yla dönebileceğine inanıyor.

LENS'İN PERFORMANSI SATIŞI KOLAYLAŞTIRIYOR

Akşam'ın haberine göre; Portekiz'de 1 Eylül'de bitecek transfer dönemi öncesi Quaresma için menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a öneriler yapıldığı biliniyor. Sporting bu konuda 4 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda. Beşiktaş ise daha önce Çin ve Suudi Arabistan'dan gelen 10 milyon euroya yakın teklifler nedeniyle çekimser yaklaşıyor. Ancak Lens'in gösterdiği performans ve ilk 11'de tercih edilmesi, Quaresma'nın satışını da kolaylaştırıyor. Bu nedenle yönetimin satışa daha sıcak baktığı konuşuluyor.

KANATLARDA YIĞILMA VAR

Teknik Direktör Şenol Güneş de Lens'in form tutması ve Gökhan Töre'nin iyileşmesinden sonra kanatlarda bir yığılma olduğunu belirterek, satışa sıcak bakabileceğini ima etmişti. Daha önce Çin ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri geri çeviren Quaresma'nın da Sporting'e dönmeye sıcak bakacağı belirtiliyor. Portekiz kulübünde bir efsane olan Ricardo Quaresma her fırsatta Sportig ve Beşiktaş'ın gönlündeki yerinin bambaşka olduğunu ifade ediyordu.

Portekiz Ekibi Sporting Lizbon, Quaresma İçin 4 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Son Dakika Spor Portekiz Ekibi Sporting Lizbon, Quaresma İçin 4 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • İZMİR: AZİZ YILDIRIMDAN SONRA TÜRK FUTBOLU BİR ÇİRKEFTEN DAHA KURTULUYOR DESENİZE. 2 13 Yanıtla
  • fanatik kartal: q 7 yoksa maç izlemenin zevki nerde kalır bu paraya ben onun kranponlarının bile verilmesine karşıyım 8 0 Yanıtla
  • Baba Fingo: Q5 e kimse o parayı vermez 0 6 Yanıtla
  • Baba Fingo: bjk liler kendi takımını büyük zannediyor.fb hepsinden az gütmiş cl ye ama en büyük başarı da onda.bu arada unutmadan diğer takımlara renkli deyip kırmızı turuncu mor giyen ezikler kendinize bakın 1 4 Yanıtla
  • mıstık: q7 yeri doldurulamayacak tek oyuncu lensse güvenilip satılmamalı 4 0 Yanıtla
  • mıstık: q7 bjk senbolu olmalı q7 satılmamalı 4 0 Yanıtla
  • mıstık: q7 yi satıpta renkli takımları sevindirmeyin q7 kalmalı 4 0 Yanıtla
  • bayram: bu sene kalsın.lens de iş yok 0 0 Yanıtla

Advertisement