Efsane geri mi dönüyor?

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nu takıma döndürmek için girişimlere başlandı. Başakşehir'in Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye gitmesine, Galatasaray'dan Selçuk İnan'ın transfer ederse izin vereceği iddia edildi. İşte öne çıkan transfer haberleri

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 23 Ağustos 2017, 16:17
Efsane geri mi dönüyor?

İÇİNDEKİLER

Sezonu Aykut Kocaman yönetiminde mutlak şampiyonluk hedefiyle açan Fenerbahçe'de, ilk 2 hafta itibariyle işler istenildiği gibi gitmedi. Kadrosuna Fransız yıldız Valbuena, Mehmet Ekici, Nabil Dirar, Isla, Carlos Kameni, Giuliano ve Roberto Soldado gibi isimleri katan Fenerbahçe'de transferçalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Emre Mor transferinde son duurm ne? Fenerbahçe taraftarının büyük özlem taşıdığı Emre Belözoğlu geri dönecek mi? İşte Fenerbahçe transfer haberleri (23 Ağustos)

Sarı-lacivertli takım, Fenerbahçe'ye transfer edileceği yönünde haberler çıkan Sosa'yla ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada Sosa için herhangi bir girişimin yapılmadığı belirtilirken şu ifadelere yer verildi:

"Son dönemde yazılı ve görsel basında, İtalya'nın AC Milan takımında forma giyen Jose Sosakonusunda kulübümüzün transfer çalışması yaptığı şeklinde haberler yer almaktadır.

Bahse konu olan futbolcu için kulübümüzün herhangi bir transfer girişimi yoktur ve söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktır.
Kamuoyuna duyururuz.

EFSANE GERİ Mİ DÖNÜYOR?
Bir transfer bombası da Fenerbahçe cephesinde patlayacak. Selçuk takviyesiyle birlikte Başakşehir de Emre Belözoğlu'nu eski takımı Fenerbahçe'ye yollayacak. Tıpkı Selçuk'ta olduğu gibi İstanbul ekibi de Fenerbahçe'den bonservis talep etmeyecek. Emre'nin Sarı-Lacivertli forma altında jübile yapmayı istediği biliniyor.

Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlayan ve liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Yapılan yeni transferler sonrası yedek kulübesine çekilen Selçuk İnan, Medipol Başakşehir'e gidiyor.

İddiaya göre sarı-kırmızılı yönetim, Selçuk'un yıllık 2 milyon 950 bin Euro maaş ve maç başı 25 bin Euro'luk bonusunu ödemekten kurtulmak için Medipol Başakşehir'in teklifini kabul etti. Galatasaray, Selçuk İnan'ı isteyen Medipol Başakşehir'den bonservis ücreti de talep etmezken, sadece futbolcunun yıllık ücretinin ödenmesini istedi.

Sarı-Kırmızılı ekipte huzursuz olduğu bilinen Selçuk'un da bu öneriye sıcak baktığı öğrenildi.

FENERBAHÇE EMRE MOR'DAN VAZGEÇMİYOR
Transferde atağa kalkan Fenerbahçe, menajerini değiştiren Emre Mor'u renklerine bağlamak için tüm şartları zorluyor.

Uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan Emre Mor ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Borussia Dortmund ile yollarını ayırması beklenen 20 yaşındaki futbolcunun, imza aşamasına geldiği İnter'e transferi gerçekleşmezken, önceki gün de menajeri Muzzi Özcan ile yollarını ayırdı. Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri Bektaş Demirtaş ile el sıkışan genç yıldızın, bu anlaşmanın ardından diğer bir İtalyan devi Milan'a yakın olduğu iddia edildi.

BAŞKAN PES ETMİYOR
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Emre'nin Fenerbahçe'ye transferinin zora girdiği konuşulurken, başkan Aziz Yıldırım'ın bir kez daha harekete geçtiği belirtildi. Milli yıldıza sarı-lacivertli formayı giydirmek için tüm şartları zorlayan Yıldırım'ın, bu oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için Borussia Dortmund'a iyi bir teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Bu arada Yıldırım, daha önce katıldığı bir televizyon programında Emre Mor için 2 milyon kiralama, 8 milyon bonservis olmak üzere toplam 10 milyon euro'luk teklif yaptıklarını açıklamıştı.

GÜNEŞ'TEN AL HABERİ!
Sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Ali Güneş, dün önemli bir iddiada bulundu. Radyo Spor'a bağlanan Güneş, "Emre Mor'un kesinlikle Fenerbahçe ile bağlantı kurduğunu biliyorum. Hatta kendi arayıp bazı sorular sordu. Emre'nin görüştüğü Fenerbahçeli yetkilinin ismini veremem. Bu futbolcuların transferlerini menajerler belirliyor" ifadelerini kullandı..