GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
EFSANE BAŞKAN NET KONUŞTU

EFSANE BAŞKAN NET KONUŞTU

Tarih 02 Aralık 2015, 00:50 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL- AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, gazetemiz imtiyaz sahibi Dursun Onur'a konuştu.


1 Kasım genel seçimlerinde takım ruhuyla hareket ederek Giresun'da rekor oy alarak destan yazan ve ilimiz siyasi tarihine ismi ‘efsane başkan’ olarak geçen ve akabinde Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından teşekkür plaketiyle ödüllendirilen AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, gazetemize konuştu.

Giresunlular’ın desteğine her fırsatta teşekkür eden Başkan Tütüncü, bunun sorumluluğunu üzerlerinde taşıdıklarını söyledi.

AK PARTİ DEMEK HİZMET DEMEKTİR

Giresun’a hizmet etmenin boyunlarının borcu olduğunu kaydeden Tütüncü, ‘ Gerek teşkilatlarımız ve gerekse milletvekillerimizle tam bir uyum içinde Giresun’a hizmet noktasında gecemizi gündüzümüze katacağız. Bu zaman kadar AK Parti olarak Giresun’a ne söz vermişşsek yerine getirdik. Bundan sonra da hizmet ve yatırımların yakın takipçisi olacağız. Çünkü AK Parti demek, hizmet demektir’ diye konuştu.

 

Bu haber 1979 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BAŞKAN SIBIÇ, BİR İLKE İMZA ATTI

BAŞKAN SIBIÇ, BİR İLKE İMZA ATTI GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- CHP’li Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, bir ilke imza atarak takdir topladı.

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Bulancak Belediyesi’nde meclis başkan vekilleri belli oldu.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi