Keşan Belediyesi’nin çocuklar ve yetişkinler için her yıl geleneksel olarak düzenlediği kurslar, bu yıl 27 Ekim 2014 Pazartesi günü başlayacak.

Çocuk grubunda; resim, İngilizce, basketbol, voleybol,  jimnastik ve halk oyunları, yetişkinlerde ise resim, plates ve İngilizce kurslarının açılacağını belirten Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, kurslarla ilgili müracaatların,  Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde kabul edildiğini ve kurslar hakkında bilgi almak isteyenlerin 0 284 714 11 85 (120) No’lu telefonu arayabileceklerini aktardı.

Özcan,  vatandaşların var olan yeteneklerini Keşan Belediyesi kursları ile fark etmelerini amaçladıklarını dile getirdi.

Mehmet Özcan, kurslar sayesinde yetişkinlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı, çocukların ise hem derslerine katkı sağlamayı hem de boş zamanlarını etkili bir şekilde değerlendirmelerini istediklerini aktardı.

Özcan, “Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimiz ile yetişkinlilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler konusunda Keşan Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa geçmişte olduğu gibi bu gün de onların yanındayız.” dedi.