banner78
banner25

Yeni makam aracı geldi!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talep ettiği yeni makam aracı geldi.

Üniversitede görev yaptığı yıllarda bilinen audi tutkusunun şahsi aracınada yansıması sonrasında aynı tutkunun Belediye Başkanı olduktan sonrada devam ettiği görüldü.

Audi A-8 long model olan yeni aracın siyah renkte olduğu ve 22 ND 001 plakalı olduğu biliniyor.Kiralama yöntemi ile alındığı belirlenen aracın ilgili firmadan temin edildiği, en önemlisinin de plakasının Edirne plaka olması göze çarpıyor.

Daha önceki belediye Başkanı Hamdi Sedefçi tarafından kullanılan aracın BMW marka olduğu ve İstanbul plaka olmasının eleştiri aldığını bildiği tahmin edilen başkan Gürkan’ın yeni makam aracı AUDİ’nin de Edirne plaka olmasına önem verdiği ve güvenlik başta olmak üzere konfor açısından da sınıfının en üstün aracı olduğu ifade ediliyor. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30