banner137
banner25

Öniz Kundura açıldı!

Edirne’de çok sayıda isme ayakkabı imal eden ve dost düşman herkesin ayaklara bakmasını sağlayan merhum Erman Öniz, ayakkabı sektöründeki varlığını babadan oğla, oğuldan toruna geçecek şekilde marka olarak sürdürüyor.

Erman Öniz markasının yaşamasını sağlayan ve bugünkü modaya uygun ayakkabılar tasarlayarak Edirne’de ki ayakkabı kullanıcılarının beğenisine sunan Mustafa Öniz, bayan ayakkabı mağazası sonrasında ikinci mağazasını da Saraçlar caddesi üzerinde erkek ayakkabı mağazası olarak hizmete açtı.

1937 yılından günümüze uzanan modelleri ile adeta Edirne’de ilk ve tek olduğunu ifade eden Mustafa Öniz önemli sayılabilecek ayakkabı markalarının hepsinin tek bir ustanın elinden çıktığını belirterek bu ustanında bir Edirneli olmasının gururunu yaşayarak Edirnelilere Edirneli bir ustanın usta ellerinden çıkan ayakkabıları giydirmenin haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti.

40 yıl önce Edirne’den İstanbul’a giden ve çok sayıda marka ayakkabıya imzasını atan ustanın Yeniimaret semtinden bir usta olduğuna dikkat çeken Öniz “rahmetli babam yıllarca o ustanın el emeğini Edirne’ye taşıdı.Bizde evlatları olarak İstanbul’da marka olmuş bu ismin işçiliğini konuşturduğu markaları bu mağazamızda satışa sunduk”diyerek Edirne halkını mağazalarına beklediklerini ifade etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Handan Özmenoğlu 6 yıl önce

Tebrik ederim

banner30